Συγκλονίζει πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM για τον καρκίνο – «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»

March 28, 2024


Μπορεί να social media όλοι να φαίνονται χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, ωστόσο, πίσω από μια οθόνη δεν ξέρεις ο συμπολίτης του τι μπορεί να βιώνει. Αυτό αποδεικνύει και μια συγκλονιστική ανάρτηση πρώην παίκτρια του GNTM, η οποία αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του δέρματος.Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο έδειξε τα ράμματα στην πλάτη της από…

... τη αφαίρεση που έκανε ενός ολόκληρου κομματιού.Η ανάρτηση της Μαριαγάπης Ξυπολιά«Πριν ένα χρόνο και δυο μήνες αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι από την πλάτη μου. Όταν πήραμε τα αποτελέσματα της βιοψίας το μόνο που κράτησα από τον γιατρό ήταν, “πάλι καλά το προλάβαμε”. Να φοράτε...

Μπορεί να social media όλοι να φαίνονται χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, ωστόσο, πίσω από μια οθόνη δεν ξέρεις ο συμπολίτης του τι μπορεί να βιώνει. Αυτό αποδεικνύει και μια συγκλονιστική ανάρτηση πρώην παίκτρια του GNTM, η οποία αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του δέρματος.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο έδειξε τα ράμματα στην πλάτη της από τη αφαίρεση που έκανε ενός ολόκληρου κομματιού.

Η ανάρτηση της Μαριαγάπης Ξυπολιά

«Πριν ένα χρόνο και δυο μήνες αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι από την πλάτη μου. Όταν πήραμε τα αποτελέσματα της βιοψίας το μόνο που κράτησα από τον γιατρό ήταν, “πάλι καλά το προλάβαμε”. Να φοράτε αντηλιακό, δε σας στερεί το μαύρισμα, σας προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος» έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram η Μαριαγάπη Ξυπόλια.

Δείτε επίσης: Ξανά σε σχέση η Μαριαγάπη Ξυπολιά μετά το χωρισμό της με τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Η περιπέτεια που πέρασε με την περίοδο της

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά είναι ένα από τα κορίτσια που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, στον κύκλο που υπήρχαν και αγόρια, αλλά και κορίτσια (δείτε την εδώ να ποζάρει topless). Μέσα στο παιχνίδι, η ίδια γνώρισε και ερωτεύτηκε με τον Αιμιλιάνο Μάρκου και έμειναν μαζί για περίπου δύο χρόνια.

Η Μαριαγάπη λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της, απαντώντας σε ερώτηση του κοινού, σχετικά με την πιο δύσκολη περίοδο στη ζωή της, κατά την οποία έχασε πολλά κιλά σε πολύ μικρό διάστημα, για να μπορέσει να κυνηγήσει το όνειρό της και να φτάσει ψηλά στον χώρο της μόδας.

«Εδώ είμαι στην Κίνα όταν μπήκα καραντίνα 21 ημέρες. Έκανα την πιο αυστηρή δίαιτα που έχω κάνει στη ζωή μου. Είχα χάσει 7 κιλά μέσα σε τρεις εβδομάδες και ενάμιση μήνα μετά την καραντίνα πήρα πίσω όλα τα κιλά και δύο μήνες μετά είχα ανέβει 13 κιλά πάνω. Ακόμη πιο πάνω από το φυσιολογικό μου βάρος.

Δεν είχα περίοδο για 4 μήνες, το οποίο με έκανε να πάρω κι άλλα κιλά και όσο περισσότερο στρες είχα για όλο αυτό τόσο χειρότερα γινόμουν. Ήταν ένας φαύλος κύκλος», αποκάλυψε η ίδια.

Μαριαγάπη GNTM

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.