Survivor 2024: Έβγαλε τα «άπλυτά» τους στην φόρα ο Ρικουνάκης – «Η αλήθεια για την Σταυρούλα και τον Περπατάρη είναι ότι…» (video)

March 25, 2024


Survivor 2024: Ο Νίκος Ρικουνάκης αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivor και βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, τον πλησίασε μάλιστα, για να αποσπάσει τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με όσα έζησε το παιχνίδι. Με την ευκαιρία, δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.Δεν μάσησε τα λόγια του! Αντιθέτως, τα έβγαλε όλα στη φόρα και για τον …

...ίδιο του τον εαυτό και την προσπάθειά του να προσεγγίσει την Χρύσα Χατζηγεωργίου, αλλά και για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Γιάννη Περπατάρη, οι οποίοι έχουν αναπτύξει ένα ειδύλλιο.«Είμαι πολύ καλά πλέον, δεν πονάω πλέον στα χέρια, όλα καλά! Από τη μία στεναχωρήθηκα που...

Survivor 2024: Ο Νίκος Ρικουνάκης αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivor και βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, τον πλησίασε μάλιστα, για να αποσπάσει τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με όσα έζησε το παιχνίδι. Με την ευκαιρία, δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Δεν μάσησε τα λόγια του! Αντιθέτως, τα έβγαλε όλα στη φόρα και για τον ίδιο του τον εαυτό και την προσπάθειά του να προσεγγίσει την Χρύσα Χατζηγεωργίου, αλλά και για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Γιάννη Περπατάρη, οι οποίοι έχουν αναπτύξει ένα ειδύλλιο.

«Είμαι πολύ καλά πλέον, δεν πονάω πλέον στα χέρια, όλα καλά! Από τη μία στεναχωρήθηκα που έφυγα, δεν μου πήγε καλά, αλλά τι να κάνουμε; Στην κόκκινη ομάδα είχαν κλίκες στο αγωνιστικό κομμάτι. Είχαν παθιαστεί, εμένα δεν μου άρεσε. Εγώ πήγα για χαβαλέ, να περάσω καλά! Με τον Τζέιμς είχαμε δεθεί πολύ, είναι καλό παιδί, αλλά τα παραλέει κάποιες φορές. Με κέρδιζε μερικές ο χοντρούλης», είπε αρχικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.