Θρίλερ στην Πάτρα – «Είχε πεθάνει το παιδί και εκείνη ήταν μες την τρελή χαρά – Η ίδια έχει κάνει τις δολοφονίες»

March 24, 2022


Μια γειτόνισσα και μια φίλη της 33χρονης που την έζησαν από παλιά, μίλησαν στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS.Παρακάτω όσα είπε η γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου:«Η Ρούλα με την αδελφή της πραγματικ…

...ά μεγάλωσαν εδώ απέναντί μας, στην γειτονιά, με τον παππού και την γιαγιά, τους γονείς της μαμάς της. Ήταν μία κοπέλα ψυχρή, ανέκαθεν από μικρό παιδί και η αδελφή της.Η γυναίκα που θυμάται την Ρούλα από μαθήτρια, την περιγράφει σαν ένα κορίτσι που ήθελε διαρκώς να τραβά την προσοχή....

Μια γειτόνισσα και μια φίλη της 33χρονης που την έζησαν από παλιά, μίλησαν στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS.

Παρακάτω όσα είπε η γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου:

«Η Ρούλα με την αδελφή της πραγματικά μεγάλωσαν εδώ απέναντί μας, στην γειτονιά, με τον παππού και την γιαγιά, τους γονείς της μαμάς της. Ήταν μία κοπέλα ψυχρή, ανέκαθεν από μικρό παιδί και η αδελφή της.

Η γυναίκα που θυμάται την Ρούλα από μαθήτρια, την περιγράφει σαν ένα κορίτσι που ήθελε διαρκώς να τραβά την προσοχή. Η Ρούλα πραγματικά είναι ένα κορίτσι που ήθελε να φαίνεται πάντα, δημιουργούσε ίντριγκες ακόμα και με τον ίδιο της τον εαυτό. Το είδα αυτό, ότι Ήταν πάρα πολύ ψύχραιμη γενικά αυτή η κοπέλα ήταν αγέλαστη, αλλά δεν το έζησα το παιδί, δηλαδή μην πω έστω και μία λέξη παραπάνω από ό,τι ξέρω και θα έπρεπε να πω.

Ήταν μία κοπέλα ψυχρή, ανέκαθεν από μικρό παιδί και η αδελφή της. Πώς να το χαρακτηρίσω; Όχι αγέλαστα παιδιά, πώς να το πω ρε παιδί μου αδιάφορα. Σαν χαρακτήρες, αυτές οι κοπέλες, αδιάφορες. Αυτό όμως που έχει προκύψει τώρα, εντάξει κοντεύουμε να τρελαθούμε».

«Η κοπέλα όμως, η Ρούλα, εγώ γνώριζα όλα αυτά τα χρόνια ότι, αυτά σαν ακούσματα από την γειτονιά γιατί είναι μέσα στην γειτονιά μας, ότι η κοπέλα πραγματικά είχε περάσει καρκίνους, είχε περάσει διάφορα, είχε κάνει… είχε τάσεις αυτοκτονίας, είχε κάνει δύο απόπειρες. Όλη την ώρα από κάπου έμενε έγκυος, πήγαινε έκανε εκτρώσεις, μία ανακατεμένη κατάσταση» συμπληρώνει η γειτόνισσα της μητέρας.

«Δεν ήταν στα καλά του το κορίτσι, δεν ήταν στα καλά του και μάλιστα λέει είχα ακούσει από τότε, με όλα αυτά, ότι η Ρούλα μετά από τόσα προβλήματα υγείας που είχε περάσει, το κορίτσι δεν είναι να κάνει παιδιά και όταν έμαθα ότι παντρεύτηκε και είχε κάνει ήδη και την Τζωρτζίνα λέω ‘’Δόξα τω Θεώ, ό,τι και να είχε το κοριτσάκι το προσπέρασε, το έχει ξεπεράσει’’», προσθέτει η γειτόνισσα.

Παρακάτω όσα αποκάλυψε φίλη της 33χρονης μητέρας:

«Η γυναίκα αυτή έχει κάνει πολλές εκτρώσεις, έχει συναναστραφεί με πάρα πολλούς άνδρες. Για να κρατήσει τα αγόρια που είχε γενικότερα, έκανε πολλά σκηνικά του τύπου ότι είναι άρρωστη και τέτοια.

Γνωρίζω απλά ότι έχει κάνει ή 5 ή 6 και της είχε πει ο γιατρός ότι δεν πρέπει να μπει στη διαδικασία να κάνει παιδί, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνει παιδί, αλλά τελικά έκανε».

«Δεν θυμάμαι ποιο θάνατο, ποιανού παιδιού, λίγο πιο έξω από την Πάτρα, είχε βγει για φαγητό, την είχε δει η κολλητή μου φιλενάδα, μες την τρελή χαρά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όλο το μαγαζί εκείνη τη στιγμή απλά σιώπησε, γιατί όλοι γνωρίζουνε, και όταν έφυγε ξεκίνησαν το μπούρου μπούρου και συζητάγανε όλοι την κατάσταση που συμβαίνει. Όλοι πιστεύουν ότι η ίδια φταίει. Η ίδια έχει κάνει τις δολοφονίες», αποκαλύπτει επίσης η φίλη της μητέρας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.