Survivor All Star Spoiler (23/03) : Η διπλή αποβολή και ο παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι

March 23, 2023


«Πικρό» θα βγει το φαγητό στην ομάδα που κερδίζει το έπαθλο απόψε στο Survivor All StarΗ εβδομάδα στο Survivor All Star ολοκληρώνεται απόψε με τον στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού αλλά και το Συμβούλιο του Νησιού στο οποίο θα ανακοινωθεί ο παίκτης ή παίκτρια που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.Στο Συμβούλιο λύνονται πολλές απορίες ενώ οι δυο ομάδες δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το εάν αυτό που είνα…

...�υ είναι προς όφελός τους είναι να φύγει ένας δικός τους ή ένα άτομο από την άλλη ομάδα.Νικολέτα Μαυρίδη, Τάκης Καραγκούνιας, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κόρομι και Σπύρος Μαρτίκας είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση με την κόκκινη ομάδα να έχει περισσότερες πιθανότητες σήμερα...

«Πικρό» θα βγει το φαγητό στην ομάδα που κερδίζει το έπαθλο απόψε στο Survivor All Star

Η εβδομάδα στο Survivor All Star ολοκληρώνεται απόψε με τον στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού αλλά και το Συμβούλιο του Νησιού στο οποίο θα ανακοινωθεί ο παίκτης ή παίκτρια που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Στο Συμβούλιο λύνονται πολλές απορίες ενώ οι δυο ομάδες δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το εάν αυτό που είναι προς όφελός τους είναι να φύγει ένας δικός τους ή ένα άτομο από την άλλη ομάδα.

Νικολέτα Μαυρίδη, Τάκης Καραγκούνιας, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κόρομι και Σπύρος Μαρτίκας είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση με την κόκκινη ομάδα να έχει περισσότερες πιθανότητες σήμερα να χάσουν κάποιον παίκτη τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.