Survivor All Star: Η Μπλε ομάδα θέλει σήμερα να φύγει ο Τάκης

March 23, 2023


Η συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια έχει κουράσει τους ΜαχητέςΗ Μπλε ομάδα είναι αρκετά απογοητευμένη που έχασε το έπαθλο επικοινωνίας στον χθεσινό στίβο μάχης.Σήμερα ωστόσο εκτός από τη νίκη οι Μαχητές θέλουν να φύγει ο Τάκης, ο οποίος έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην καλύβα λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του.Η Ρία Κολοβού μάλιστα μιλώντας στην κάμερα εξέφρασε την κούραση όλη της ομάδας από το…

... από τον Καραγκούνια λέγοντας ότι κανείς δεν έχει διάθεση να τον κατηγορήσει άδικα και ο λόγος που θέλουν να αποχωρήσει είναι ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει αρμονικά και ομαδικά στους Μαχητές.«Χθες ο Τάκης πάλι είπε τα δικά του, κάποιος τον κρυφάκουγε, αυτή τη φορά ήταν η Εύη....

Η συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια έχει κουράσει τους Μαχητές

Η Μπλε ομάδα είναι αρκετά απογοητευμένη που έχασε το έπαθλο επικοινωνίας στον χθεσινό στίβο μάχης.

Σήμερα ωστόσο εκτός από τη νίκη οι Μαχητές θέλουν να φύγει ο Τάκης, ο οποίος έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην καλύβα λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του.

Η Ρία Κολοβού μάλιστα μιλώντας στην κάμερα εξέφρασε την κούραση όλη της ομάδας από τον Καραγκούνια λέγοντας ότι κανείς δεν έχει διάθεση να τον κατηγορήσει άδικα και ο λόγος που θέλουν να αποχωρήσει είναι ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει αρμονικά και ομαδικά στους Μαχητές.

«Χθες ο Τάκης πάλι είπε τα δικά του, κάποιος τον κρυφάκουγε, αυτή τη φορά ήταν η Εύη. Είναι η περίοδος που τα έχει βάλει με την Εύη. Έχουμε κουραστεί και το γυναικείο κομμάτι να δέχεται τις επιθέσεις του Τάκη, έχει βαρεθεί και όλη η ομάδα να ακούει έναν Τάκη να ωρύεται! Έχουμε αντιληφθεί ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ έντονος και νομίζω ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει ειρηνικά μέσα σε μια ομάδα», είπε μεταξύ άλλων η Ρία Κολοβού.

Την ίδια στιγμή ο Τάκης νιώθει μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του, ο οποίος δήλωσε στον Γιώργο Ασημακόπουλο «έχω κάποια feelings περίεργα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.