Survivor All Star spoiler: Βόμβα! Αποβάλλονται Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας!

March 23, 2023


Survivor All Star spoiler 22/03: Μια αποκλειστική είδηση βόμβα μας αποκάλυψε το Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, καθώς δύο άνδρες αποτελούν (προς το παρόν) παρελθόν από το Survivor All Star!Χτες (21/03) το Athensmagazine.gr σας αποκάλυψε τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Γκότση, πίσω από τις κάμερες και μια μέρα μετά έρχεται η πανηγυρική επιβεβαίωση! Ηλίας και Τάκης, Τάκης και Ηλία…

...ς είχαν ακόμα ένα σκληρό τσακωμό με αποτέλεσμα η παραγωγή να πάρει την απόφαση να τους αποβάλει!Όχι όμως οριστικά, αλλά τουλάχιστον από το αγώνισμα της Πέμπτης (23/03), εκεί όπου Διάσημοι και Μαχητές θα μονομαχήσουν για έπαθλο φαγητού. Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας δεν...

Survivor All Star spoiler 22/03: Μια αποκλειστική είδηση βόμβα μας αποκάλυψε το Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, καθώς δύο άνδρες αποτελούν (προς το παρόν) παρελθόν από το Survivor All Star!

Χτες (21/03) το Athensmagazine.gr σας αποκάλυψε τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Ηλία Γκότση, πίσω από τις κάμερες και μια μέρα μετά έρχεται η πανηγυρική επιβεβαίωση! Ηλίας και Τάκης, Τάκης και Ηλίας είχαν ακόμα ένα σκληρό τσακωμό με αποτέλεσμα η παραγωγή να πάρει την απόφαση να τους αποβάλει!

Survivor All Star spoiler: Βόμβα! Αποβάλλονται Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας!

Όχι όμως οριστικά, αλλά τουλάχιστον από το αγώνισμα της Πέμπτης (23/03), εκεί όπου Διάσημοι και Μαχητές θα μονομαχήσουν για έπαθλο φαγητού. Ηλίας Γκότσης και Τάκης Καραγκούνιας δεν θα πάρει μέρος, με τους Διάσημους να παίρνουν μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη!

Μένει να φανεί αν η απόφαση της παραγωγής είναι πιο σκληρή ακόμα και αποβάλλει οριστικά τους δύο παίκτες, ειδικά τον Τάκη, ο οποίος έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα με την συμπεριφορά του, όχι μόνο φέτος, αλλά και στο περσινό Survivor!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.