Survivor All Star Spoiler 23/03: Οριστική απόφαση για Ηλία – Τάκη! Ανατροπή μεγατόνων με την εντολή της παραγωγής

March 23, 2023


Survivor All Star spoiler 23/03: Τα πάνω κάτω μέσα σε λίγες μέρες ήρθαν στο Survivor All Star και μετά τον τσακωμό του Ηλία Γκότση με τον Τάκη Καραγκούνια!Το Athensmagazine.gr πρώτο σας είχε αποκαλύψει πως άναψε το φιτίλι ανάμεσα στους δύο παίκτες – συμπαίκτες και τώρα σας φέρνουμε στο φως και το παρασκήνιο της απόφασης της παραγωγής!Αρχικά η παραγωγή είχε αποφασίσει την οριστική αποβολή των δύο π…

...αικτών! Κι αυτή είναι η βόμβα που σας αποκαλύπτουμε σήμερα! Ωστόσο υπήρξαν πιέσεις από πολλές πλευρές ώστε να παρθεί πίσω η απόφαση αυτή. Ο λόγος είναι σαφές.Ότι εδώ και περίπου έναν μήνα έχουν σταματήσει να μπαίνουν νέοι παίκτες στο Survivor All Star, με αποτέλεσμα να μην υπήρχαν αντικαταστάτες...

Survivor All Star spoiler 23/03: Τα πάνω κάτω μέσα σε λίγες μέρες ήρθαν στο Survivor All Star και μετά τον τσακωμό του Ηλία Γκότση με τον Τάκη Καραγκούνια!

Το Athensmagazine.gr πρώτο σας είχε αποκαλύψει πως άναψε το φιτίλι ανάμεσα στους δύο παίκτες – συμπαίκτες και τώρα σας φέρνουμε στο φως και το παρασκήνιο της απόφασης της παραγωγής!

Αρχικά η παραγωγή είχε αποφασίσει την οριστική αποβολή των δύο παικτών! Κι αυτή είναι η βόμβα που σας αποκαλύπτουμε σήμερα! Ωστόσο υπήρξαν πιέσεις από πολλές πλευρές ώστε να παρθεί πίσω η απόφαση αυτή. Ο λόγος είναι σαφές.

Survivor All Star Spoiler 23/03: Οριστική απόφαση για Ηλία - Τάκη! Ανατροπή μεγατόνων με την απόφαση της παραγωγής

Ότι εδώ και περίπου έναν μήνα έχουν σταματήσει να μπαίνουν νέοι παίκτες στο Survivor All Star, με αποτέλεσμα να μην υπήρχαν αντικαταστάτες των δύο παικτών! Τι σημαίνει αυτό; Πως θα έπεφτε έξω ο προγραμματισμός του καναλιού και της παραγωγής για τελικά στις αρχές Ιουλίου.

Μπορεί να υπάρχουν παραθυράκια για αποχωρήσεις αλλά αν η παραγωγή από μόνη της αποβάλλει παίκτες, τι θα γίνει αν υπάρξουν και οικειοθελείς αποχώρησης, όπως για παράδειγμα τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει για την Εύη Σαλταφερίδου αλλά και τον Γιωρίκα Πηλίδη!

Survivor All Star Spoiler 23/03: Οριστική απόφαση για Ηλία - Τάκη! Ανατροπή μεγατόνων με την απόφαση της παραγωγής

Έτσι η παραγωγή αποφάσισε να τους αφήσει εκτός από το πιο σημαντικό έπαθλο φαγητού, με αποτέλεσμα να μην πάρουν μέρος απόψε στο αγώνισμα! Μένει να φανεί αν θα υπάρχουν επιπτώσεις και από τους συμπαίκτες τους γιατί σε ενδεχόμενη ήττα (δείτε εδώ το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα) σίγουρα αρκετοί θα τους κατηγορήσουν!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.