Survivor All Star: Γιατί δεν ακουμπάει κανείς στην παραγωγή τον Τάκη; Το χοντρό επεισόδιο με τον Κατσαούνη και η αποβολή του αγρότη!

March 23, 2023


Survivor All Star: Πρωταγωνιστής και φέτος έχει καταφέρει να γίνει, για τους λάθος όμως λόγους ο Τάκης Καραγκούνιας.Ο δύσκολος χαρακτήρας του παίκτη των Μαχητών τον έχει φέρει σε αρκετές περιπτώσεις να τσακώνεται άσχημα με τους συμπαίκτες τους και νέο του θύμα είναι ο Ηλίας Καραγκούνιας αλλά και η Εύη Σαλταφερίδου! Μάλιστα κι άλλοι παίκτες που ήταν κοντά στον Τάκη, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος αλλά…

... και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πήραν την απόφαση να μείνουν μακριά του.Το επεισόδιο ωστόσο του Τάκη Καραγκούνια με τον Ηλία Γκότση οδήγησε την παραγωγή να αποβάλει τους παίκτες για μια μέρα από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να μην τους δούμε στο σημαντικό σημερινό...

Survivor All Star: Πρωταγωνιστής και φέτος έχει καταφέρει να γίνει, για τους λάθος όμως λόγους ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο δύσκολος χαρακτήρας του παίκτη των Μαχητών τον έχει φέρει σε αρκετές περιπτώσεις να τσακώνεται άσχημα με τους συμπαίκτες τους και νέο του θύμα είναι ο Ηλίας Καραγκούνιας αλλά και η Εύη Σαλταφερίδου! Μάλιστα κι άλλοι παίκτες που ήταν κοντά στον Τάκη, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος αλλά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, πήραν την απόφαση να μείνουν μακριά του.

Το επεισόδιο ωστόσο του Τάκη Καραγκούνια με τον Ηλία Γκότση οδήγησε την παραγωγή να αποβάλει τους παίκτες για μια μέρα από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να μην τους δούμε στο σημαντικό σημερινό αγώνισμα με έπαθλο φαγητού!

Survivor All Star: Γιατί δεν ακουμπάει κανείς στην παραγωγή τον Τάκη; Το χοντρό επεισόδιο με τον Κατσαούνη και η αποβολή του αγρότη!

Γιατί όμως η παραγωγή δεν τους απέβαλλε οριστικά, παρότι φήμες θέλουν τους δύο συμπαίκτες να πιάστηκαν στα χέρια; Να σας θυμίσουμε τι είχε συμβεί πέρσι με πρωταγωνιστή πάλι τον Τάκη Καραγκούνια αλλά και τον Γιώργο Κατσαούνη;

Ο Τάκης Καραγκούνιας είχε χάσει τα παπούτσια του και αναζητώντας τα, έβρισε με πολύ άσχημο τρόπο όποιον ευθύνονταν για την εξαφάνισή τους. Ο Γιώργος Κατσαούνης που κοιμόνταν παρά δίπλα, άκουσε τον μισθοφόρο των Μπλε.

Η κουβέντα που είπε δεν του άρεσε και άρχισε να του απαντά σε ανάλογο ύφος, μέχρι που σηκώθηκε για να ζητήσει τα ρέστα. Η κατάσταση ανάμεσα στους δυο άντρες ξέφυγε και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν καθώς μπήκαν ανάμεσα οι ψυχραιμότεροι του νησιού.

Τι κι αν αργότερα προσπάθησε να δικαιολογηθεί πως το έκανε για να τον φοβίσει κι όχι για να τον χτυπήσει, η παραγωγή του παιχνιδιού δεν το άφησε να περάσει έτσι.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Κατσαούνης θα απομακρυνθεί μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει τι ποινή θα του επιβληθεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.