Μωρό είναι έτοιμο να κοιμηθεί όταν ξαφνικά… Η συνέχεια θα σας σοκάρει! (Video)

March 23, 2023


Μία απίστευτη ανακάλυψη έκανε μία μητέρα, η οποία θέλησε να δει τον τρόπο που το μωρό της μόλις 23 μηνών, καταλήγει κάθε βράδυ να φεύγει από το κρεβάτι του και να κοιμάται αγκαλιά με τον σκύλο της οικογένειας.Για τον λόγο αυτό, η μητέρα έβαλε μία κάμερα στο δωμάτιο του μικρού παιδιού και ξεκίνησε να γράφει το βίντεο. Την επόμενη μέρα, είδε όλη την διαδικασία και ανέβασε τα πλάνα στα social media, …

...με αποτέλεσμα άμεσα να γίνει viral και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ενώ, σοκάρει η ιστορία μίας μητέρας που ζήτησε το διαχωρισμό των σιαμαίων μωρών της με ποσοστό επιτυχίας μόλις 5%...Συγκεκριμένα, η Πέιτζ Κνούντστον από το Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών τοποθέτησε...

Μία απίστευτη ανακάλυψη έκανε μία μητέρα, η οποία θέλησε να δει τον τρόπο που το μωρό της μόλις 23 μηνών, καταλήγει κάθε βράδυ να φεύγει από το κρεβάτι του και να κοιμάται αγκαλιά με τον σκύλο της οικογένειας.

Για τον λόγο αυτό, η μητέρα έβαλε μία κάμερα στο δωμάτιο του μικρού παιδιού και ξεκίνησε να γράφει το βίντεο. Την επόμενη μέρα, είδε όλη την διαδικασία και ανέβασε τα πλάνα στα social media, με αποτέλεσμα άμεσα να γίνει viral και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ενώ, σοκάρει η ιστορία μίας μητέρας που ζήτησε το διαχωρισμό των σιαμαίων μωρών της με ποσοστό επιτυχίας μόλις 5%…

Συγκεκριμένα, η Πέιτζ Κνούντστον από το Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών τοποθέτησε την κάμερα και ακολούθησε τις ίδιες κινήσεις που κάνει κάθε βράδυ και έβαλε τον Φιν στο κρεβάτι του.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ο μικρός σηκώθηκε, κατέβηκε από το κρεβάτι του και πήγε να κοιμηθεί αγκαλιά με τον Μπρούτους, τον σκύλο της οικογένειας, ο οποίος ήταν από κάτω. Άλλωστε οι δυο τους είναι αχώριστοι από την ημέρα που γεννήθηκε το παιδί.

Φοβόταν να πάει να γεννήσει το μωρό της κι έτσι ήρθε όλη της οικογένεια στο μαιευτήριο- Η συνέχεια θα σας κάνει να δακρύσετε

Κάθε γυναίκα, λίγο πριν γεννήσει, σκέφτεται διάφορους τρόπους για το πώς θα γεννήσει, πώς θα είναι πιο ευχάριστη η όλη διαδικασία, τι να κάνει για να μην πονέσει και άλλα τέτοια! Η συγκεκριμένη γυναίκα στο Texas, μαζί με την οικογένειά της, βρήκαν έναν απίστευτο τρόπο για να καλωσορίσουν το μωρό τους! Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστές μια μητέρα και το μωρό της, γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια μητέρα γέννησε το μωρό της νεκρό.

Την ώρα που η μέλλουσα μανούλα βρισκόταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι του μαιευτηρίου, λίγα λεπτά πριν γεννήσει, αποφάσισαν να βάλουν στο τέρμα το τραγούδι «Push It» και να αρχίσουν να τραγουδούν όλοι μαζί!

Η γυναίκα, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, τραγούδησε με την ψυχή της και ξαφνικά χωρίς πόνο και χωρίς να το καταλάβει ούτε η ίδια, ακούστηκε το κλάμα του μωρού που μόλις ήρθε στον κόσμο!

Μάλιστα, δεν δίστασαν να βιντεοσκοπήσουν την όλη διαδικασία και να ανεβάσουν το βίντεο στα social media, το οποίο φυσικά και έγινε viral!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.