Για δυνατούς λύτες: Μπορείτε να εντοπίσετε το φίδι της φωτογραφίας σε λιγότερο από 1′;

March 23, 2023


Στην παρακάτω φωτογραφία, ένα φίδι κρύβεται ανάμεσα στα χόρτα και έχει σχεδόν το ίδιο χρώμα με το περιβάλλον του. Η φωτογραφία κυκλοφορεί στο Facebook και ζητείται από τους χρήστες να εντοπίσουν που βρίσκεται το ερπετό. Εσείς μπορείτε να το εντοπίσετε;Το καμουφλάζ είναι μια σημαντική ικανότητα τόσο για τα αρπακτικά όσο και τα θηράματά τους για να είναι δύσκολο να τα διακρίνει κανείς. Η μία πλευρά …

...για να πιάσει ανυποψίαστα τη λεία τους και τα θηράματα για να επιβιώσουν. Επίσης, σοκαριστικό είναι αυτό, που συνέβη με γυναίκα, της οποίας το στήθος ένα φίδι δάγκωσε, με τη συνέχεια να είναι πέρα από κάθε φαντασίαΗ παρακάτω φωτογραφία αποκαλύπτει το σημείο, όπου κρύβεται το...

Στην παρακάτω φωτογραφία, ένα φίδι κρύβεται ανάμεσα στα χόρτα και έχει σχεδόν το ίδιο χρώμα με το περιβάλλον του. Η φωτογραφία κυκλοφορεί στο Facebook και ζητείται από τους χρήστες να εντοπίσουν που βρίσκεται το ερπετό. Εσείς μπορείτε να το εντοπίσετε;

Το καμουφλάζ είναι μια σημαντική ικανότητα τόσο για τα αρπακτικά όσο και τα θηράματά τους για να είναι δύσκολο να τα διακρίνει κανείς. Η μία πλευρά για να πιάσει ανυποψίαστα τη λεία τους και τα θηράματα για να επιβιώσουν.

Επίσης, σοκαριστικό είναι αυτό, που συνέβη με γυναίκα, της οποίας το στήθος ένα φίδι δάγκωσε, με τη συνέχεια να είναι πέρα από κάθε φαντασία

Η παρακάτω φωτογραφία αποκαλύπτει το σημείο, όπου κρύβεται το φίδι. Εσείς καταφέρατε να το βρείτε;

Για δυνατούς λύτες: Μπορείτε να εντοπίσετε το φίδι της φωτογραφίας σε λιγότερο από 1';

Εσύ μπορείς να λύσεις το μυστήριο κοιτώντας απλά την εικόνα; Ο γρίφος της ημέρας (23/2)

Η ικανότητα να δίνουν σημασία στις λεπτομέρειες και να συγκρίνουν γεγονότα, επιτρέπει στους ερευνητές να διαλευκάνουν ακόμα και τις πιο δύσκολες υποθέσεις και να συλλαμβάνουν τον εγκληματία. Επιπλέον, η επίλυση των σπαζοκεφαλιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ακονίσετε το μυαλό σας και να βελτιώσετε τη μνήμη σας.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ο πιο δύσκολος γρίφος στον κόσμο! Ποιο δωμάτιο πρέπει να διαλέξει ο δολοφόνος;

Σας δίνουμε την ευκαιρία να προσπαθήσετε να λύσετε την παρακάτω σπαζοκεφαλιά, κοιτάζοντας την εικόνα.

Ήταν μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού, αλλά ο επιθεωρητής Κλουέντο είχε υπηρεσία. Ο επιθεωρητής μαζί του τον βοηθό του, και κυνηγούσε έναν εγκληματία.
Ακολουθώντας τα βήματά του, βρέθηκαν στις όχθες ενός μικρού, αλλά πολύ βαθιού και ορμητικού ποταμού.

Βλέποντας μια παρέα κολυμβητών, ο επιθεωρητής τους πλησίασε και ρώτησε:

– «Ψάχνουμε για έναν άντρα στην ηλικία σας. Πρέπει να είναι κάπου εδώ κοντά. Τον έχετε δει;»

– «Μας προσπέρασε πριν από μερικά λεπτά. Από αυτό το σημείο έπεσε στο ποτάμι. Κοιτάξτε, αυτός είναι στην άλλη πλευρά που βγαίνει έξω από το νερό! Βιαστείτε να τον προλάβετε!»

Η παρέα των παιδιών προσφέρθηκε να δώσει στον ντετέκτιβ ακόμα και την βάρκα τους, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

– «Ας τρέξει μακριά,» – δήλωσε ο επιθεωρητής. «Τώρα θέλω να γνωριστούμε καλύτερα μαζί σας.»

Γιατί ο επιθεωρητής προτίμησε να μείνει στην παρέα των κολυμβητών και να μη βιαστεί να περάσει στην απέναντι όχθη;

Εσύ μπορείς να λύσεις το μυστήριο κοιτώντας απλά την εικόνα; Ο γρίφος της ημέρας (23/2)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Αν κάποιος θα βουτούσε στο ορμητικό ποτάμι, δε θα μπορούσε να βγει στην απέναντι όχθη στο ίδιο ύψος, καθώς το ρεύμα θα τον παρέσερνε πιο κάτω. Έτσι, ο δράστης είναι κάποιος από αυτούς που στέκονται στην ίδια όχθη με τον ντετέκτιβ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.