Κουμπάρος έπιασε τη νύφη να κερατώνει τον γαμπρό – Δεν φαντάζεστε τι συνέβη μετά (video)

March 23, 2023


Ένα απίθανο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο μάλιστα προκαλεί σωρεία αντιδράσεων. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τη νύφη να αρνείται να μπει στην εκκλησία.Συγκεκριμένα, στο βίντεο που έχει δημοσιευτεί στο Reddit ο χρήστης που το δημοσίευσε ισχυρίζεται ότι είναι ο κουμπάρος, ο οποίος έπιασε τη νύφη να φιλιέται με τον μπάρμαν.Ο κουμπάρος, ο οποίος…

... ήταν και κολλητός του γαμπρού, αποφάσισε να τραβήξει βίντεο την άβολη στιγμή και να την ανεβάσει στο Reddit προκαλώντας εκατοντάδες αντιδράσεις.Στη συνέχεια εξηγεί πως ο άνδρας του βίντεο δεν είναι ο σύζυγός της αλλά ο μπάρμαν!Οι περισσότεροι χρήστες τον επαίνεσαν για τη στάση...

Ένα απίθανο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο μάλιστα προκαλεί σωρεία αντιδράσεων. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τη νύφη να αρνείται να μπει στην εκκλησία.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που έχει δημοσιευτεί στο Reddit ο χρήστης που το δημοσίευσε ισχυρίζεται ότι είναι ο κουμπάρος, ο οποίος έπιασε τη νύφη να φιλιέται με τον μπάρμαν.

Ο κουμπάρος, ο οποίος ήταν και κολλητός του γαμπρού, αποφάσισε να τραβήξει βίντεο την άβολη στιγμή και να την ανεβάσει στο Reddit προκαλώντας εκατοντάδες αντιδράσεις.

Στη συνέχεια εξηγεί πως ο άνδρας του βίντεο δεν είναι ο σύζυγός της αλλά ο μπάρμαν!

Οι περισσότεροι χρήστες τον επαίνεσαν για τη στάση του να δημοσιοποιήσει το βίντεο και τον συμβούλεψαν να ενημερώσει τον… γαμπρό.

Δυστυχώς, ο χρήστης δεν μας ενημερώνει στη συνέχεια τι συνέβη και αν ενημέρωσε τον γαμπρό, καθώς και τι συνέβη με τον γάμο…

Δείτε το βίντεο

Best man caught bride cheating with the bartender from ActualPublicFreakouts

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.