Survivor highlights 23/3: Κόντρες, εμμονές και συγκινητικά αφιερώματα στον Άγιο Δομίνικο

March 23, 2022


Κανονικός χαμός έγινε στο χθεσινό (22/3) επεισόδιο του Survivor 5 και εμείς όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Όλη η πλοκή του επεισοδίου κινήθηκε γύρω από…

... την τηλεφωνική επικοινωνία των παικτών με τους φίλους και συγγενείς τους.Τι είδαμε στο χθεσινό (19/3) επεισόδιο του Survivor 5«Δεν εμπνέει καμία ηθική...» - "Κόλαφος" ο Τάκης Καραγκούνιας για ΣοϊλέδηΟ Τάκης Καραγκούνιας, μόλις ξεκίνησε το χθεσινό (22/3) επεισόδιο του Survivor 5, μίλησε για...

Κανονικός χαμός έγινε στο χθεσινό (22/3) επεισόδιο του Survivor 5 και εμείς όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Όλη η πλοκή του επεισοδίου κινήθηκε γύρω από την τηλεφωνική επικοινωνία των παικτών με τους φίλους και συγγενείς τους.

Τι είδαμε στο χθεσινό (19/3) επεισόδιο του Survivor 5

«Δεν εμπνέει καμία ηθική…» – “Κόλαφος” ο Τάκης Καραγκούνιας για Σοϊλέδη

Ο Τάκης Καραγκούνιας, μόλις ξεκίνησε το χθεσινό (22/3) επεισόδιο του Survivor 5, μίλησε για τον Άρη Σοϊλέδη και την απόφασή του να τον θέσει υποψήφιο για αποχώρηση. Ο ίδιος είναι πολύ δυσαρεστημένος και δεν πιστεύει πως ο λόγος που ψηφίστηκε είναι στρατηγικός, αλλά μάλλον προσωπικός γιατί η σχέση τους δεν είναι καλή.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο Άρης δεν είχε το θάρρος να τον βγάλει υποψήφιο με δική του απόφαση γι΄αυτό έπεισε τους υπόλοιπους παίκτες για να βγει από την κάλπη. Γενικότερα, όμως έχει δημιουργήσει κόντρες και με άλλους παίκτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ναυσικά για την οποία έκανε ορισμένες δηλώσεις.

«Όταν κέρδισε το αγώνισμα ο Άρης, ήμουν σίγουρος ότι θα βγω υποψήφιος αλλά βγήκα με διαφορετικό τρόπο. Για εμένα δεν εμπνέει καμία ηθική προς το πρόσωπό μου κι αν μη τι άλλο αυτό που έκανε ήταν ότι πιο πονηρό μπορούσε να κάνει – ας μου επιτραπεί η ακραία έκφραση.

Έκανε κάτι πολύ ανήθικο, μίλησε πίσω από την πλάτη μου. Επειδή αγωνιστικά δεν μπορεί να μου πει κάτι γιατί ξέρει ποιος είμαι, κατάφερε να πείσει τους συμπαίκτες μου να με βγάλουν από την κάλπη. Δεν είχε αυτός το θάρρος να το κάνει από την ατομική ασυλία. Δεν μπορείς να με ψηφίζεις ή να λες ότι έχεις πρόβλημα επικοινωνίας μαζί μου και να λες υπήρχε στρατηγική. Οπότε ψεύδεσαι», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.