Μεγάλη ένταση στον αέρα του Super Κατερίνα: «Αν υπάρχει ακόμα σεβασμός, αλλάξτε θέμα τώρα» – Φώναζαν όλοι στο πλατό

March 22, 2023


Με αφορμή την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στους «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη για όσα έγιναν στην τραγωδία των Τεμπών, στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε μέσω Skype ο δικηγόρος, Γιώργος Μπαρτζώκης, για όσα δήλωσε εξαρχής πως συνέβαιναν στο σταθμαρχείο.Η συζήτηση ωστόσο ξέφυγε, με αποτέλεσμα να σημειωθεί μεγάλη ένταση στο πλατό! Ο ένας μιλούσε πάνω στον άλλον, ο καλεσμένος τους φών…

...M9ImJhbm5lci1zdGlja3kiPg0KCQkJCQkJPGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCQk8L2Rpdj4NCiAgICAgICAgICAgIA0KCQkJICAgICAgICAgICAgICAgIDwvZGl2PjwhLS0gLy5iYW5uZXItc3RpY2t5IC0tPg0KICAgICAgICAgICAgPC9kaXY+PCEtLSAvLnN0aWNreS1iYW5uZXIgLS0+'));} Η συζήτηση ωστόσο ξέφυγε, με αποτέλεσμα να σημειωθεί μεγάλη ένταση στο πλατό! Ο ένας μιλούσε πάνω στον άλλον,...

Με αφορμή την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στους «Πρωταγωνιστές» και τον Σταύρο Θεοδωράκη για όσα έγιναν στην τραγωδία των Τεμπών, στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε μέσω Skype ο δικηγόρος, Γιώργος Μπαρτζώκης, για όσα δήλωσε εξαρχής πως συνέβαιναν στο σταθμαρχείο.


Η συζήτηση ωστόσο ξέφυγε, με αποτέλεσμα να σημειωθεί μεγάλη ένταση στο πλατό! Ο ένας μιλούσε πάνω στον άλλον, ο καλεσμένος τους φώναζε και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα στον εκνευρισμό της προσπαθούσε να τους ηρεμήσει όλους.

«Υπήρχε ένα κλίμα στο σταθμαρχείο της Λάρισας, του ωχαδελφισμού του συνδικαλιστικού κινήματος. Πάνε να το πολιτικοποιήσουν το θέμα. Φυσικά και υπάρχουν ευθύνες όλων των κυβερνήσεων, ειδικά των Μνημονίων, που απέλυσε υπαλλήλους και ξαναγύρισε τον συγκεκριμένο σταθμάρχη, ενώ ήταν στο Υπουργείο Παιδείας

Θα μάθουμε τελικά τι έγινε εκείνο το βράδυ; Αυτό έχω τάξει στον εαυτό μου ότι μέχρι το τέλος θα το μάθουμε. Και καλώ τους κατηγορουμένους που θα απολογηθούν την Παρασκευή να μας πουν επιτέλους την ομολογία τους. Όταν ομολογήσουν και πουν ότι ο Μπαρτζώκης είχε δίκιο, θα ηρεμήσουν οι ψυχές μας», είπε ξεσπώντας ο Γιώργος Μπάρτζώκης.

Δείτε επίσης: «Έφυγε από τα χέρια της κόρης μου που την τάιζε και…» – Ανατριχίλα με την περιγραφή της γιαγιάς του βρέφους που σώθηκε από την σύγκρουση

Η ατάκα του Σούρα στον αέρα του Super Κατερίνα

Αφού έκλεισαν την σύνδεση με τον δικηγόρος έχοντας ολοκληρωθεί η συζήτησης τους, ο Δημήτρης Σούρας πήρε το λόγο και ζήτησε «Μου επιτρέπετε να πω κάτι με πολλή αγάπη; Αν υπάρχει ακόμη σεβασμός, αλλάξτε θέμα τώρα, σας παρακαλώ».

Έντονη ήταν η αντίδραση και προς τον ψυχολόγο, καθώς παρεξήγησαν τα λεγόμενα τους με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Κατερίνα Καινούργιου να λένε πως δεν θα καλύψουν την αλήθεια και πρέπει όλες τις εξελίξεις να τις μεταφέρουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.