Χωρισμός “βόμβα” στην ελληνική σοουμπιζ: Τίτλοι τέλους για γνωστό τραγουδιστή – «Χώρισα! Κάθομαι σπίτι μου, πίνω και γκομενίζω» (Video)

March 21, 2023


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Alpha έκανε πολύ γνωστός και αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής και έκανε αποκαλύψεις. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε στην κάμερα ότι χώρισε πρόσφατα και πλέον είναι ελεύθερος και ωραίος ενώ έκανε και unfollow την πρώην σύντροφό του.Ο λόγος για τον… Αναστάσιο Ράμμο που ήταν άκρως αποκαλυπτικός! Επίσης, “βόμβες” έριξε η ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη για τον χωρισμό τ…

...ης.«Στην προσωπική μου ζωή είμαι το ίδιο ηλίθιος. Το σπίτι μου κάθομαι, γράφω τραγούδια, πίνω αλκοόλ, γκομενίζω. Ήμουν σε σχέση αλλά χώρισα», είπε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος και συνέχισε λέγοντας γελώντας:«Γνώρισα την πρώην μου στο βίντεο κλιπ. Είμαι μόνος μου, όχι δεν είμαι...

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Alpha έκανε πολύ γνωστός και αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής και έκανε αποκαλύψεις. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε στην κάμερα ότι χώρισε πρόσφατα και πλέον είναι ελεύθερος και ωραίος ενώ έκανε και unfollow την πρώην σύντροφό του.

Ο λόγος για τον… Αναστάσιο Ράμμο που ήταν άκρως αποκαλυπτικός! Επίσης, “βόμβες” έριξε η ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη για τον χωρισμό της.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι το ίδιο ηλίθιος. Το σπίτι μου κάθομαι, γράφω τραγούδια, πίνω αλκοόλ, γκομενίζω. Ήμουν σε σχέση αλλά χώρισα», είπε αρχικά ο Αναστάσιος Ράμμος και συνέχισε λέγοντας γελώντας:

«Γνώρισα την πρώην μου στο βίντεο κλιπ. Είμαι μόνος μου, όχι δεν είμαι καλά, ποτέ δεν ήμουν καλά. Είμαι ο Αναστάσης και είμαι καλά. Την έκανα unfollow, είχα εκνευριστεί λίγο, δεν ξέρω αν θα υπάρξει επανασύνδεση. Τι τους ενδιαφέρει όμως τους ανθρώπους αυτό το πράγμα για εμένα; Στα τραγούδια μου τα γράφω όλα!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.