Επέμενε να δει το μωρό της για τελευταία φορά: Όταν άνοιξε το φέρετρο…

March 20, 2023


Οι γιατροί δε μπορούσαν να βρουν ζωτικές ενδείξεις στο σώμα του δύστυχου μωρού και δηλώθηκε νεκρό.Το άψυχο κορμάκι του τοποθετήθηκε σε ένα φέρετρο, όμως η απελπισμένη μητέρα ζήτησε να το δει μια τελευταία φορά.Ευτυχώς της το έπετρεψαν, γιατί όταν σήκωσαν το καπάκι άκουσαν το κλάμα του παιδιού της!Δείτε το βίντεο:

...�τρο, όμως η απελπισμένη μητέρα ζήτησε να το δει μια τελευταία φορά.if(typeof ez_ad_units != 'undefined'){ez_ad_units.push([[250,250],'alldaynews_gr-box-4','ezslot_8',160,'0','0'])};__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-4-0');Ευτυχώς της το έπετρεψαν, γιατί όταν σήκωσαν το καπάκι άκουσαν το κλάμα του παιδιού της!Δείτε το βίντεο:if(typeof ez_ad_units...

Ποια η συγκλονιστική ιστορία ενός ζευγαριού, που έχασε το μωρό του;

Οι γιατροί δε μπορούσαν να βρουν ζωτικές ενδείξεις στο σώμα του δύστυχου μωρού και δηλώθηκε νεκρό.

Το άψυχο κορμάκι του τοποθετήθηκε σε ένα φέρετρο, όμως η απελπισμένη μητέρα ζήτησε να το δει μια τελευταία φορά.

Ευτυχώς της το έπετρεψαν, γιατί όταν σήκωσαν το καπάκι άκουσαν το κλάμα του παιδιού της!

Δείτε το βίντεο:

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.