Νόμιζαν πως ο παππούς τα’χει χαμένα και έβαλαν κρυφή κάμερα για να τον παρακολουθήσουν – Αυτό που είδαν τους έκανε να παγώσουν…

March 20, 2023


Νόμιζαν πως ο παππούς τα’χει χαμένα και έβαλαν κρυφή κάμερα για να τον παρακολουθήσουν – Αυτό που είδαν τους έκανε να παγώσουν…Ο παππούς ανακαλύπτει ότι η νοσοκόμα που τον φρόντιζε, τον κλέβει όταν η οικογένειά του εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα.Εάν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε καθώς γερνάτε, είναι για εκείνους που σας φροντίζουν και προσπαθούν να επωφεληθούν από αυτό. Όλοι…

... μας γερνάμε και όλοι μας τελικά αρχίζουμε να χάνουμε τις νοητικές μας ικανότητες και κανένας μας δεν θέλει να βιώνει δύσκολες καταστάσεις στα γηρατειά του. Για το λόγο αυτό, προσλαμβάνουμε ειδικές νοσοκόμες για τους ηλικιωμένους, με μόνη τους δουλειά να εξασφαλίσουν ένα...

Νόμιζαν πως ο παππούς τα’χει χαμένα και έβαλαν κρυφή κάμερα για να τον παρακολουθήσουν – Αυτό που είδαν τους έκανε να παγώσουν…

Ο παππούς ανακαλύπτει ότι η νοσοκόμα που τον φρόντιζε, τον κλέβει όταν η οικογένειά του εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα.

Εάν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε καθώς γερνάτε, είναι για εκείνους που σας φροντίζουν και προσπαθούν να επωφεληθούν από αυτό. Όλοι μας γερνάμε και όλοι μας τελικά αρχίζουμε να χάνουμε τις νοητικές μας ικανότητες και κανένας μας δεν θέλει να βιώνει δύσκολες καταστάσεις στα γηρατειά του. Για το λόγο αυτό, προσλαμβάνουμε ειδικές νοσοκόμες για τους ηλικιωμένους, με μόνη τους δουλειά να εξασφαλίσουν ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον για αυτούς.

Ο 84χρονος Peter Carpenter από το Lincolnshire της Αγγλίας, είναι ένας άνθρωπος που έκανε το καθήκον του στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αυτές τις μέρες αισθάνεται τις συνέπειες αυτής της πολυτάραχης ζωής. Ευτυχώς γι ‘αυτόν είναι ικανός να παραμείνει στο σπίτι του για τώρα, αντί να ζει σε ένα γηροκομείο, με μια νοσοκόμα που έρχεται τακτικά για να τον βοηθήσει γιατί δεν μπορεί πλέον να φροντίσει τον εαυτό του. Καθαρίζει, βάζει πλυντήριο και γενικότερα του κρατάει συντροφιά.

Τελικά ο κ. Carpenter άρχισε να παρατηρεί ότι τα χαρτονομίσματά του λιγόστευαν και σκέφτηκε ότι αρχίζει σιγά-σιγά και χάνει τα λογικά του. Η πρώτη του σκέψη ήταν να μην κατηγορήσει κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό του. Η οικογένειά του όμως δεν ήταν τόσο πεπεισμένη. Αποφάσισαν να εγκαταστήσουν μια κάμερα ασφαλείας για να δουν τι ακριβώς συνέβαινε και να τι ανακάλυψαν:

Ο κ. Carpenter σοκαρίστηκε όταν έμαθε την αλήθεια, ότι η γυναίκα που τον φρόντιζε, τον έκλεβε κιόλας. Δεν ήταν αναστατωμένος για τα χρήματα, απλά για την κοροϊδία που δέχτηκε. Μετά από αυτό, έχασε την εμπιστοσύνη του.

Μην αφήνετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να πέσουν θύματα κλεφτών που προσποιούνται ότι είναι εκεί για να τους φροντίσουν.

Ο ταλαιπωρημένος παππούς καθόταν κάθε μέρα στο ίδιο σημείο – Τότε μια άγνωστη κοπέλα τον πλησιάζει και κάνει το αδιανόητο!

Κάθε νύχτα, ένας ηλικιωμένος άντρας καθόταν στην ίδια διασταύρωση στο Phoenix. Με ήλιο ή βροχή, παρέμενε πάντα εκεί δίπλα σε ένα εστιατόριο της εκκλησίας μέχρι που έκλεινε. Ο άντρας είχε πάντα μαζί του μία ταμπέλα που έγραφε: ‘χάλκινα νομίσματα προς πώληση.’

Οι άνθρωποι τον προσπερνούσαν και κανείς δεν σταματούσε να τον ρωτήσει γιατί ήθελε να πουλήσει αυτά τα νομίσματα μέσα στην ζέστη. Ένα απόγευμα, μία γυναίκα με όνομα Lisa παρατήρησε τον ηλικιωμένο άντρα και η καρδιά της ράγισε.

Από τότε, κάθε νύχτα τον έβλεπε στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μία πολύ ζεστή μέρα του Ιουνίου του 2017, τελικά αποφάσισε να τον πλησιάσει και να μάθει την ιστορία του – ήξερε πως πρέπει να υπήρχε κάποιος λόγος για όλα αυτά.

Τελικά ανακάλυψε κάτι απίστευτο για τον ηλικιωμένο, του οποίου το όνομα ήταν Paul. Την άφησε να τον βγάλει μία φωτογραφία και να την ανεβάσει στο διαδίκτυο… μαζί με την ιστορία του.

Δεν περίμενε ποτέ όμως η ιστορία του να γίνει viral, ούτε αυτό που συνέβη στην συνέχεια…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.