Survivor 2024 spoiler 15/03: Δεν τα λες και πολλά για 2 μήνες αφαγία! Με τόσο χρήματα έφυγε η Μαριλίνα Βακονδίου

March 15, 2024


Survivor 2024 spoiler 15/03: Η δέκατη εβδομάδα του Survivor 2024 φτάνει στο τέλος της, με τη Μαριλίνα Βακονδίου να αφήνει πίσω της το παιχνίδι.Ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε τη διαδικασία αποχώρησης στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, με τη Μαριλίνα Βακονδίου να έχει τη θέση του φαβορί για αποχώρηση.Παρά τις πολλές ανατροπές που είδαμε στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, αυτή δεν ήταν μια απλή εξέλιξη.Η Μαριλίνα ήταν αναμ…

...φίβολα μία από τις πιο αδύναμες παίκτριες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι, δείχνοντας ωστόσο καλό… πρόσωπο στα αγωνίσματα αποχώρησης όταν χρειάστηκε.Απέναντί της είχε την Ευγενία Μπόρλα η οποία επίσης δεν έχει καλή εικόνα στα αγωνίσματα σε αντίθεση με αυτά της αποχώρησης,...

Survivor 2024 spoiler 15/03: Η δέκατη εβδομάδα του Survivor 2024 φτάνει στο τέλος της, με τη Μαριλίνα Βακονδίου να αφήνει πίσω της το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε τη διαδικασία αποχώρησης στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ, με τη Μαριλίνα Βακονδίου να έχει τη θέση του φαβορί για αποχώρηση.

Παρά τις πολλές ανατροπές που είδαμε στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, αυτή δεν ήταν μια απλή εξέλιξη.

Survivor 2024 spoiler 15/03: Δεν τα λες και πολλά για 2 μήνες αφαγία! Με τόσο χρήματα έφυγε η Μαριλίνα Βακονδίου

Η Μαριλίνα ήταν αναμφίβολα μία από τις πιο αδύναμες παίκτριες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι, δείχνοντας ωστόσο καλό… πρόσωπο στα αγωνίσματα αποχώρησης όταν χρειάστηκε.

Απέναντί της είχε την Ευγενία Μπόρλα η οποία επίσης δεν έχει καλή εικόνα στα αγωνίσματα σε αντίθεση με αυτά της αποχώρησης, ενώ Άιρα και Χρύσα συγκέντρωναν λιγότερες πιθανότητες να αποχωρήσουν όπως και έγινε.

Η Μπλε χάνουν μία παίκτρια, αλλά δεν αποκλείεται να έχει θετική επίδραση αφού δεν μπορούσε να ανταποκριθεί κόντρα στα κορίτσια των Διασήμων.

Από εκεί και πέρα, ας αναλύσουμε τα οικονομικά στο Survivor με απλά μαθηματικά. Η αμοιβή της φτάνει τα 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Μετά από δέκα εβδομάδες στο παιχνίδι, θα έχει συγκεντρώσει συνολικά 10.000 ευρώ στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Survivor 2024 spoiler 15/03: Δεν τα λες και πολλά για 2 μήνες αφαγία! Με τόσο χρήματα έφυγε η Μαριλίνα Βακονδίου

Survivor spoiler αποχώρηση 15/3: Οικονομική λίστα

  • Μαρία Αντωνά 45.000
  • Όλγα Πηλιάκη 35.000
  • Νίκος Γκάνος 35.000
  • Κρίστη Καθαργιά 12.000
  • Χρήστος Βολικάκης 12.000
  • Μαριλίνα Βακονδίου 10.000
  • Ζωή Ασουμανάκη 6.000
  • Ρομπ Τζέημς 5.000
  • Παύλος Παπαδόπουλος 4.000
  • Έλενα Αμανατίδου 3.000
  • Σωτήρης Λαμάι 2.000
  • Ανδριάνα Καγιά 1.000

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.