Οι κυριότεροι λόγοι που οδηγούν τις γυναίκες σε απιστία

March 14, 2019


Η εποχή που η απιστία ήταν προνόμια των αντρών έχει περάσει. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες απατούν τους συντρόφους. Μάλιστα μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι δεν είναι στη…

...ην πραγματικότητα μονογαμικοί. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που οδηγούν μια γυναίκα στον πειρασμό να πειραματιστεί εκτός σχέσης; Ο βασικότερος λόγος είναι το συναισθηματικό κενό. Όταν μια γυναίκα νιώσει πως ο σύντροφός της δεν αντιλαμβάνεται πλέον τον συναισθηματικό της κόσμο,...

Η εποχή που η απιστία ήταν προνόμια των αντρών έχει περάσει.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες απατούν τους συντρόφους. Μάλιστα μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι δεν είναι στην πραγματικότητα μονογαμικοί.

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που οδηγούν μια γυναίκα στον πειρασμό να πειραματιστεί εκτός σχέσης;

Ο βασικότερος λόγος είναι το συναισθηματικό κενό.

Όταν μια γυναίκα νιώσει πως ο σύντροφός της δεν αντιλαμβάνεται πλέον τον συναισθηματικό της κόσμο, τότε δημιουργείται ένα κενό. Και αυτό το κενό μπορεί να οδηγήσει στην αναζήτηση ενός άλλου συντρόφου.

Η σeξουαλική ικανοποίηση.

Εκτός από το να σε καταλαβαίνει ο άλλος συναισθηματικά, σημαντικό ρόλο σε μια σχέση παίζει και το σeξ.

Οι γυναίκες έχουν την ίδια ανάγκη με τους άντρες για σeξουαλική ικανοποίηση.

Όταν λοιπόν η σeξουαλική ζωή αρχίζει να φθείρεται, πολλές γυναίκες στρέφονται στην απιστία.

Οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες.

Όταν μια γυναίκα έχει από το σύντροφό της προσδοκίες τις οποίες εκείνος δεν μπορεί να πραγματοποιήσει, είναι πολύ πιθανό να οδηγηθεί σε απιστία.

Η ανάγκη για επιβεβαίωση.

Πολλές φορές οι γυναίκες νιώθουν ότι έχουν χάσει τη θηλυκότητα τους, είτε λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων, είτε επειδή έχουν παραμελήσει τον εαυτό τους για την οικογένειας.

Το αποτέλεσμα είναι να αναζητήσουν επιβεβαίωση σε ένα τρίτο πρόσωπο.

Η σχέση έχει τελειώσει.

Μόλις οι γυναίκες νιώσουν ότι η σχέση τους φτάνει προς το τέλος, είναι πολύ πιθανό να αναζητήσουν κάποιον για να απιστήσουν.

Με αυτή την πράξη προσπαθούν υποσυνείδητα να δραπετεύσουν από την πραγματικότητα, που είναι το τέλος της σχέσης.

Πηγές: jenny.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.