Survivor 2024 trailer 14/03: «Μ@λ@κες, καραγκιόζηδες» – Σφαγή στον στίβο μάχης! Παίκτες πιάνονται στα χέρια (video)

March 14, 2024


Survivor 2024 trailer 14/03: Ακόμα ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor 2024, με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μάχη τους για το έπαθλο επικοινωνίας!Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε, για ακόμα μια φορά, τον Σταμάτη Ταλαδιανό να έρχεται σε σύγκρουση με άλλον παίκτη και συγκεκριμένα με τον Φάνη Μπολέτση, ο οποίος πλέον ανήκει στην ομάδα των Κόκκινων! Οι χαρακτηρισμοί δεν θα λείψουν με αποτέλεσ…

...μα να έρθουν εντάσεις ανάμεσα σε όλους τους παίκτες.Κατά τα άλλα, το trailer που μας έδωσε ο ΣΚΑΙ είναι από τα πλέον αδιάφορα του φετινού Survivor με τις συγκρούσεις να λείπουν και η μονομαχία για την αποχώρηση να μαγνητίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών! Ποια κοπέλα θα αποχωρήσει απόψε...

Survivor 2024 trailer 14/03: Ακόμα ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor 2024, με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μάχη τους για το έπαθλο επικοινωνίας!

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε, για ακόμα μια φορά, τον Σταμάτη Ταλαδιανό να έρχεται σε σύγκρουση με άλλον παίκτη και συγκεκριμένα με τον Φάνη Μπολέτση, ο οποίος πλέον ανήκει στην ομάδα των Κόκκινων! Οι χαρακτηρισμοί δεν θα λείψουν με αποτέλεσμα να έρθουν εντάσεις ανάμεσα σε όλους τους παίκτες.

Κατά τα άλλα, το trailer που μας έδωσε ο ΣΚΑΙ είναι από τα πλέον αδιάφορα του φετινού Survivor με τις συγκρούσεις να λείπουν και η μονομαχία για την αποχώρηση να μαγνητίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών! Ποια κοπέλα θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor; Η Ευγενία Μπόρλα, η Χρύσα Χατζηγεωρίου, η Άιρα ή η Μαριλίνα Βακονδίου; Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και σε πολύ λίγο σας έχουμε το spoiler με την διαρροή, τόσο του ατόμου που αποχωρεί, όσο και της νικήτριας ομάδας για το έπαθλο επικοινωνίας.

Πάμε να δούμε το trailer του σημερινού επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.