Τραγωδία στα Τέμπη: Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος προσεύχεται στο TikTok για τον 20χρονο τραυματία από το πρώτο βαγόνι

March 13, 2023


Δώδεκα είναι οι τραυματίες που παραμένουν στα νοσοκομεία μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, ανάμεσά τους και ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι, ο Βολιώτης Γεράσιμος-Ιάσονας Γεωργιάδης.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός, που νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο της Λάρισας, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς τα χτυπήματα που φέρει είναι σημαντικά.Άλλοι δύο νεαροί νοσηλεύονται στο πανεπιστημιακό Λάρ…

...επιζών από το πρώτο βαγόνι, ο Βολιώτης Γεράσιμος-Ιάσονας Γεωργιάδης. @dimitriadosignatios♬ Open Heart – 528Hz Open Heart Chakra if(typeof ez_ad_units != 'undefined'){ez_ad_units.push([[250,250],'alldaynews_gr-box-4','ezslot_8',160,'0','0'])};__ez_fad_position('div-gpt-ad-alldaynews_gr-box-4-0');Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός, που νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο της Λάρισας,...

Μια προσευχή για τον Γεράσιμο – Ιάσονα, που δίνει μάχη ζωής στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας, μετά την φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, έκανε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος.

Τραγωδία στα Τέμπη: Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος προσεύχεται στο TikTok για τον 20χρονο τραυματία από το πρώτο βαγόνιΔώδεκα είναι οι τραυματίες που παραμένουν στα νοσοκομεία μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, ανάμεσά τους και ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι, ο Βολιώτης Γεράσιμος-Ιάσονας Γεωργιάδης.

@dimitriadosignatios♬ Open Heart – 528Hz Open Heart Chakra

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός, που νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο της Λάρισας, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή καθώς τα χτυπήματα που φέρει είναι σημαντικά.

Άλλοι δύο νεαροί νοσηλεύονται στο πανεπιστημιακό Λάρισας, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι σταθερή.

Σταθερή είναι και η κατάσταση της 25χρονης που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, ενώ σε απλές κλινικές μεταφέρθηκαν 7 φοιτητές οι οποίοι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβουν εξιτήριο.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.