Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Ανακοίνωσε τα κακά μαντάτα

March 7, 2024


Σε άσχημη φάση ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.Περνάει δύσκολες ώρες ο Νίκος Χατζηνικολάου. Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλε ο εκδότης και δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου για διαδικτυακή απάτη με τη χρησιμοποίηση του ονόματός του.Ο δημοσιογράφος εκφράζει την πεποίθησή του ότι η δικαιοσύνη θα αποκαλύψει τους απατεώνες και καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί απέναντι σε ψευδή δημοσιεύματα που …

...συνδέονται με το όνομά του στο διαδίκτυο.Εν τω μεταξύ, καθόλου ικανοποιημένοι φέρεται να μην είναι στον ΑΝΤ1 με τις χαμηλές τηλεθεάσεις του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και τον Νίκο Χατζηνικολάου.Συγκεκριμένα, μόλις το 8% των τηλεθεατών προτίμησε τις ειδήσεις του ΑΝΤ1, νούμερο...

Σε άσχημη φάση ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.

Περνάει δύσκολες ώρες ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλε ο εκδότης και δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου για διαδικτυακή απάτη με τη χρησιμοποίηση του ονόματός του.

Ο δημοσιογράφος εκφράζει την πεποίθησή του ότι η δικαιοσύνη θα αποκαλύψει τους απατεώνες και καλεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί απέναντι σε ψευδή δημοσιεύματα που συνδέονται με το όνομά του στο διαδίκτυο.

Εν τω μεταξύ, καθόλου ικανοποιημένοι φέρεται να μην είναι στον ΑΝΤ1 με τις χαμηλές τηλεθεάσεις του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα, μόλις το 8% των τηλεθεατών προτίμησε τις ειδήσεις του ΑΝΤ1, νούμερο αρκετά μικρότερο από ότι είχαν συνηθίσει.

Μάλιστα, στο δυναμικό κοινό 25-44 η τηλεθέαση ήταν ακόμα χαμηλότερη στο 6,3%.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δυσαρέσκεια έχει φτάσει στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος σχεδιάζει τα επόμενα βήματα εν όψει απανωτών εκλογικών αναμετρήσεων.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.