Survivor 2024: Έχασε πάσα ιδέα ο Σοϊλέδης με τη Μαρία Αντωνά: «Όλοι το έλεγαν αλλά εγώ δεν άκουγα» (photo)

March 6, 2024


Μπηχτές για το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor, πέταξε ο Άρης Σοϊλέδης, κάνοντας μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.O σύντροφος της Μαρίας Αντωνά, ένιωσε ότι η ψήφος που πήρε η αγαπημένη του, από φίλη της, ήταν άδικη, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν τελικά υποψήφια προς αποχώρηση.Θυμηθείτε επίσης: Survivor 2024: «Άνοιξε» το στόμα του ο Σοϊλέδης για Τζέιμς Καφετζή – «Πριν φύγε…

...ι η Μαρία την έπαιρνες και...»«Η Αναστασία, όπως και όλη η κόκκινη ομάδα, κατάλαβε πως η Μαρία δεν θα ήταν δίκαιο να βγει τρίτη συνεχόμενη φορά, λόγω κούρασης και στατιστικών. Σε αντίθεση με κάποιες (φίλες) που την ψήφισαν. Είσαι απίστευτη τελικά. Όλοι τα έλεγαν άλλα εγώ δεν τους...

Μπηχτές για το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor, πέταξε ο Άρης Σοϊλέδης, κάνοντας μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

O σύντροφος της Μαρίας Αντωνά, ένιωσε ότι η ψήφος που πήρε η αγαπημένη του, από φίλη της, ήταν άδικη, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν τελικά υποψήφια προς αποχώρηση.

Θυμηθείτε επίσης: Survivor 2024: «Άνοιξε» το στόμα του ο Σοϊλέδης για Τζέιμς Καφετζή – «Πριν φύγει η Μαρία την έπαιρνες και…»

«Η Αναστασία, όπως και όλη η κόκκινη ομάδα, κατάλαβε πως η Μαρία δεν θα ήταν δίκαιο να βγει τρίτη συνεχόμενη φορά, λόγω κούρασης και στατιστικών. Σε αντίθεση με κάποιες (φίλες) που την ψήφισαν. Είσαι απίστευτη τελικά. Όλοι τα έλεγαν άλλα εγώ δεν τους άκουγα», έγραψε στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη για το Survivor και τη Μαρία Αντωνά

Survivor 2024 – Έξαλλος ο σύντροφος της Χρύσας: «Επιχειρούν να σπιλώσουν την ηθική της και…»

Σούσουρο επικρατεί μέσα αλλά και έξω από το Survivor με την Χρύσα Χατζηγεωργίου. Παίκτες την θέλουν να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Νίκο Ρικουνάκη, πετώντας πολλές σπόντες, ενώ τους “τσιγκλάνε” συνεχώς. Μάλιστα, οι φήμες φούντωσαν με την ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Λιανός στον παίκτη των κόκκινων, με τους συμπαίκτες του να τον πειράζουν!

Η παίκτρια της Μπλε ομάδας ωστόσο στην έξω της ζωή δεν είναι μόνη. Αντιθέτως είναι σε σχέση και όπως ειπώθηκε πρόσφατα, συγκεκριμένα έχει 6 χρόνια σχέση. Παρόλα αυτά, μέσα στο παιχνίδι δεν έχει κάνει καμία αναφορά στο πρόσωπό του, ενώ όταν τις πετάνε σπόντες περί ειδυλλίου με τον Νίκο, εκείνη δεν έκανε καμία διάψευση.

Ο σύντροφός της λοιπόν, απάντησε σε όλα αυτά που λέγονται και σχολιάζονται μέσω ανακοίνωσης στην εκπομπή Fays Time του ΣΚΑΙ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως η Χρύσα μόλις βγει από το Survivor θα πράξει με κάθε νόμιμο μέσο. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.