«Ίσως φτάσουμε κάποτε…»: Σοκάρει το προφητικό τελευταίο story που ανέβασαν οι αδικοχαμένες δίδυμες μέσα από το μοιραίο τρένο!

March 2, 2023


Θρήνος, πένθος και οδύνη επικρατούν στο χωριό Καστράκι που βρίσκεται λίγο έξω από την Καλαμπάκα, την γενέτειρα των τριών κοριτσιών που βρίσκονταν στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη.Τα τρία κορίτσια, δίδυμες αδελφές και η ξαδέλφη τους, ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητές στην περιοχή τους, ήταν σαν αδελφές καθώς μεγάλωσαν μαζί.Συγγενείς, φίλοι και συμφοιτητές προσπάθησαν να τις εντοπίσουν στα κινητά το…

...υς τηλέφωνα χωρίς να παίρνουν καμία απάντηση, καθώς έχασαν τη ζωή τους, αφού βρίσκονταν στο πρώτο βαγόνι.Τα κορίτσια έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους και ξεκίνησαν σπουδές αισθητικής και φαρμακευτικής στην Θεσσαλονίκη, ενώ βρέθηκαν στην αμαξοστοιχία λόγω του τριήμερου...

Θρήνος, πένθος και οδύνη επικρατούν στο χωριό Καστράκι που βρίσκεται λίγο έξω από την Καλαμπάκα, την γενέτειρα των τριών κοριτσιών που βρίσκονταν στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Τα τρία κορίτσια, δίδυμες αδελφές και η ξαδέλφη τους, ιδιαίτερα δημοφιλή και αγαπητές στην περιοχή τους, ήταν σαν αδελφές καθώς μεγάλωσαν μαζί.

Συγγενείς, φίλοι και συμφοιτητές προσπάθησαν να τις εντοπίσουν στα κινητά τους τηλέφωνα χωρίς να παίρνουν καμία απάντηση, καθώς έχασαν τη ζωή τους, αφού βρίσκονταν στο πρώτο βαγόνι.

Τα κορίτσια έκαναν πραγματικότητα το όνειρό τους και ξεκίνησαν σπουδές αισθητικής και φαρμακευτικής στην Θεσσαλονίκη, ενώ βρέθηκαν στην αμαξοστοιχία λόγω του τριήμερου της Καθαράς Δευτέρας, καθώς επισκέφθηκαν τους γονείς τους.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους τα κορίτσια ήταν ανέμελα και ανέβαζαν story στο Instagram από τις στιγμές τους μέσα στο μοιραίο τρένο, ενώ έγραψαν λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε «Ίσως φτάσουμε κάποτε», χωρίς να ξέρουν τι τους περίμενε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.