Survivor spoiler 02/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

March 2, 2023


Survivor spoiler 02/03: Επιστρέφει σήμερα το Survivor All Star με αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο!Υπάρχει κανείς άραγε που φέτος βλέπει το Survivor All Star για το αγωνιστικό του κομμάτι; Να σας θυμίσουμε πως μεταξύ των παρατράγουδων και των ερωτiκών σκανδάλων, οι παίκτες είναι εκεί και για να τρέχουν, να μάχονται, ώστε να τ…

...ρώνε και να κερδίζουν έπαθλα!Μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό 28/2 επεισόδιο, σήμερα ξημερώνει άλλη μέρα στον Άγιο Δομίνικο, μία πολύ σημαντική μέρα για όλους εκεί, αφού απόψε και οι δυο ομάδες θα παίξουν για να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που τους τυχερούς...

Survivor spoiler 02/03: Επιστρέφει σήμερα το Survivor All Star με αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο!

Υπάρχει κανείς άραγε που φέτος βλέπει το Survivor All Star για το αγωνιστικό του κομμάτι; Να σας θυμίσουμε πως μεταξύ των παρατράγουδων και των ερωτiκών σκανδάλων, οι παίκτες είναι εκεί και για να τρέχουν, να μάχονται, ώστε να τρώνε και να κερδίζουν έπαθλα!

Μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό 28/2 επεισόδιο, σήμερα ξημερώνει άλλη μέρα στον Άγιο Δομίνικο, μία πολύ σημαντική μέρα για όλους εκεί, αφού απόψε και οι δυο ομάδες θα παίξουν για να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που τους τυχερούς της ημέρας θα τους φέρει λίγο πιο κοντά στους δικούς τους ανθρώπους. Υπενθυμίζουμε πως μέχρι στιγμής μόνο οι Διάσημοι έχουν χαρεί αυτό το έπαθλο! Σήμερα; Πως θα πάει;

Survivor spoiler 02/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor spoiler 01/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο της επικοινωνίας

Για αρχή αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η εβδομάδα έχει κυλήσει ομαλά αφού μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί δυο νίκες από την πλευρά των Μπλε και μια από τους Κόκκινους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr απόψε επιτέλους θα γίνει η μεγάλη ανατροπή και για πρώτη φορά στα έως τώρα δεδομένα οι μαχητές θα κερδίσουν τον αγώνα και θα χαρούν το έπαθλο επικοινωνίας! Για πρώτη φορά, λοιπόν, οι μπλε θα διαβάσουν tweets που έχουν γραφτεί γι’ αυτούς!

Με την ευκαιρία δείτε και ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει αύριο!

Για περισσότερα Survivor spoilers ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.