Τραγωδία στα Τέμπη: «Πού είναι το παιδί μου;» – Κραυγή αγωνίας μιας μητέρας που αναζητεί την κόρη της

March 2, 2023


Τραγικές είναι οι στιγμές που έχουν ακολουθεί το σοκ των Τεμπών, με μια μητέρα μέσα σε απόγνωση στη Λάρισα να αναζητά την κόρη της έξω από το νοσοκομείο, με τους επιζώντες επίσης να συγκλονίζουν.«Πού είναι το κορίτσι μου;» ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα onlarissa.gr,, ενώ περνάει μπροστά από το χώρο των επειγόντων περιστατικών.Οι σκηνές που καταγράφονται έξω από το Γενικό…

... Νοσοκομείο της Λάρισας είναι θυμίζουν αρχαία τραγωδία καθώς οι τραγικοί συγγενείς περιμένουν για ώρες να μάθουν για την τύχη των δικών τους ανθρώπων. Τέμπη: Δεν είναι μόνοι οι 41 νεκροί - Πάνω από 35 οι αγνοούμενοι, νταλίκα-ψυγείο στη Λάρισα για να διατηρηθούν οι σοροί μέχρι...

Τραγικές είναι οι στιγμές που έχουν ακολουθεί το σοκ των Τεμπών, με μια μητέρα μέσα σε απόγνωση στη Λάρισα να αναζητά την κόρη της έξω από το νοσοκομείο, με τους επιζώντες επίσης να συγκλονίζουν.

«Πού είναι το κορίτσι μου;» ακούγεται να λέει στο βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα onlarissa.gr,, ενώ περνάει μπροστά από το χώρο των επειγόντων περιστατικών.

Οι σκηνές που καταγράφονται έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας είναι θυμίζουν αρχαία τραγωδία καθώς οι τραγικοί συγγενείς περιμένουν για ώρες να μάθουν για την τύχη των δικών τους ανθρώπων.

Τέμπη: Δεν είναι μόνοι οι 41 νεκροί – Πάνω από 35 οι αγνοούμενοι, νταλίκα-ψυγείο στη Λάρισα για να διατηρηθούν οι σοροί μέχρι την ταυτοποίηση

Η τραγωδία δεν έχει τέλος από το δυστύχημα στα Τέμπη, με τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει στους 41 προς το παρόν και τους αγνοούμενους να βρίσκονται στους 35.

Όπως λένε τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο αριθμός των επιβαινόντων και των εργαζομένων στα τρένα ήταν 356. 41 είναι οι νεκροί, 65 οι τραυματίες, και 216 οι διασωθέντες, αφήνοντας έναν αριθμό 35 αγνοουμένων.

Όλοι εύχονται να είναι καλά στην υγεία τους και να έφυγαν από το σημείο χωρίς απλά να έχουν δηλώσει τα στοιχεία τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.