9 Δίαιτες εξπρές που ακολούθησαν διάσημοι celebrities και αδυνάτισαν σε χρόνο ρεκόρ. Της Μαντόνα είναι η πιο αποτελεσματική!

March 1, 2021

9 Δίαιτες εξπρές που ακολούθησαν διάσημοι celebrities και αδυνάτισαν σε χρόνο ρεκόρ. Της Μαντόνα είναι η πιο αποτελεσματική!

Οι παρακάτω διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές ακολούθησαν τις πιο ασυνήθιστες μεθόδους για να χάσουν γρήγορα κιλά είτε για κάποιο ρόλο είτε για προσωπικούς λόγους. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρέπει να φτάσετε τις ακραίες δίαιτες των διασημοτήτων, και δεν σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις συγκεκριμένες διατροφές χωρίς την συμβουλή του γιατρού σας.


Natalie Portman

1

Για το ρόλο της μπαλαρίνας, η Portman έπρεπε να μειώσει το βάρος της και φτάσει σχεδόν τα 40 κιλά. Η διατροφή της δεν ήταν πολύ διαφορετική από τον χαρακτήρα του ρόλου που ενσάρκωνε: μισό γκρέιπφρουτ, καρότα και αμύγδαλα. Αλλά η φτωχή διατροφή και η εντατική προπόνηση απέδωσαν καθώς κέρδισε βραβείο Όσκαρ Ά γυναικείου ρόλου.

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.