Κανένα ποντικοφάρμακο: Το κόλπο με το φίδι για να απαλλαγείτε οριστικά από τα ποντίκια

February 28, 2023


Έχετε ποντίκια στο σπίτι σας και δε ξέρετε πως να απαλλαγείτε από αυτά; Σας έχουμε τη λύση. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι μια σκούπα, ένας κουβάς και να βρείτε.. ένα φίδι (εκτός και αν είστε από τους «τυχερούς» που το έχουν ως κατοικίδιο). Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με το φίδι που καταβροχθίζει κατσίκα.Όπως φαίνεται στο βίντεο, θα βάλετε το φίδι στο σημείο που είναι τα ποντίκι…

...α – στη προκειμένη περίπτωση μια τρύπα με φωλιά ποντικιών – και στη συνέχεια, αυτά θα φύγουν από μόνα τους. Άντρας τολμά να πάρει τα αυγά γιγαντιαίου φιδιού - Η άμεση αντίδραση του ερπετού τον έκανε να μετανιώσει οικτράΤο να βάζεις με τα φίδια ποτέ δεν είναι καλή ιδέα. Πόσο...

Έχετε ποντίκια στο σπίτι σας και δε ξέρετε πως να απαλλαγείτε από αυτά; Σας έχουμε τη λύση. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι μια σκούπα, ένας κουβάς και να βρείτε.. ένα φίδι (εκτός και αν είστε από τους «τυχερούς» που το έχουν ως κατοικίδιο). Με την ευκαιρία, δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με το φίδι που καταβροχθίζει κατσίκα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, θα βάλετε το φίδι στο σημείο που είναι τα ποντίκια – στη προκειμένη περίπτωση μια τρύπα με φωλιά ποντικιών – και στη συνέχεια, αυτά θα φύγουν από μόνα τους.

Άντρας τολμά να πάρει τα αυγά γιγαντιαίου φιδιού – Η άμεση αντίδραση του ερπετού τον έκανε να μετανιώσει οικτρά

Το να βάζεις με τα φίδια ποτέ δεν είναι καλή ιδέα. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν μεγάλο πύθωνα. Δες τι έγινε όταν ένας σκύλος ήρθε σε επαφή με έναν πύθωνα.

Ο Jay Brewer όμως ήξερε τι τον περίμενε και όσο τρομακτικό μπορεί να φαίνεται για εμάς, για αυτόν είναι απλά άλλη μία μέρα στην δουλειά. Βλέπετε, η δουλειά του είναι φύλακας σε ζωολογικό κήπο και καθημερινά συναναστρέφεται και φροντίζει πολλά άγρια ζώα. Ένα από αυτά είναι και πύθωνας του συγκεκριμένου περιστατικού, ο οποίος είχε κουλουριαστεί γύρω από τα αυγά του.

Ο Jay Brewer όμως ήθελε να τα πάρει, προκειμένου να τα βάλει σε εκκολαπτήριο και να μην κινδυνεύσουν. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς όμως, η ιδέα αυτή δεν φάνηκε και τόσο καλή στον τεράστιο πύθωνα, ο οποίος μόλις τον είδε να τον σηκώνει τα αυγά, του επιτέθηκε, δαγκώνοντάς τον στο πρόσωπο. Βέβαια, λόγω εμπειρίας, ο Jay Brewer το περίμενε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν τρόμαξε.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.