Survivor 5: Ο κακός “χαμός” με την Βρισηίδα και τις στρατηγικές της – Το Twitter την κατακεραύνωσε

February 28, 2022


Μπορεί το Survivor να είναι το παιχνίδι των ανατροπών καθώς δεν υπάρχει παίκτης που να μην έχει κάποια ανάλογη στρατηγική. Μάλιστα, ένας από αυτούς φαίνεται να είναι ξεκάθαρα και η Βρισηίδα Ανδριώτου….

...Η παίκτρια των Διάσημων από την αρχή βρέθηκε ανάμεσα στις «ισχυρές» κλίκες των Κόκκινων παίρνοντας από κοντά της την Ευρυδίκη, την Αθηνά και πια την Κάτια. Τελευταίος της στόχος ήταν να πλήξει την υποομάδα του Άρη, του Σάκη και της Ναυσικάς και το κατάφερε καθώς ο τραγουδιστής...

Μπορεί το Survivor να είναι το παιχνίδι των ανατροπών καθώς δεν υπάρχει παίκτης που να μην έχει κάποια ανάλογη στρατηγική. Μάλιστα, ένας από αυτούς φαίνεται να είναι ξεκάθαρα και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η παίκτρια των Διάσημων από την αρχή βρέθηκε ανάμεσα στις «ισχυρές» κλίκες των Κόκκινων παίρνοντας από κοντά της την Ευρυδίκη, την Αθηνά και πια την Κάτια. Τελευταίος της στόχος ήταν να πλήξει την υποομάδα του Άρη, του Σάκη και της Ναυσικάς και το κατάφερε καθώς ο τραγουδιστής αποχώρησε την Πέμπτη.

Όπως είδαμε λοιπόν στο αποψινό 26/02 επεισόδιο η ίδια δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το σχέδιό μου να σπάσει το παρεάκι πέτυχε». Έτσι, οι χρήστες του Twitter δεν άντεξαν μετά από αυτό που άκουσαν με αποτέλεσμα τα σχόλια να πάρουν “φωτιά” εναντίον της.

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτη στο Survivor 5

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.