Ο γιατρός υποψιαζόταν 18χρονη ήθελε να κρύψει ότι είναι έγκυος – Τελικά ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα

February 27, 2023


Γιατρός υποψιαζόταν μία 18χρονη ότι ήθελε να κρύψει ότι είναι έγκυος, αλλά τελικά ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα! Παράλληλα, μία έγκυος είχε πάει για τον προγραμματισμένο υπέρηχο, αλλά ο γιατρός της είπε κάτι που της κόπηκε η ανάσα.Πιο αναλυτικά, μετά από πολύ δυνατούς πόνους, η 18χρονη Oli, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με πρησμένη την κοιλιά. Όπως φάνηκε τελικά, ο πόνος και το πρήξιμο …

...οφειλόταν σε έναν όγκο στην αριστερή της ωοθήκης και σε μία κύστη που τον περικύκλωνε.Ο όγκος δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλος, η κύστη όμως ήταν εξωπραγματική. Όταν είδαν τις ακτινογραφίες της, έμειναν με το στόμα ανοιχτό, βλέποντας πως η κύστη είχε το μέγεθος καρπουζιού.«Η κύστη...

Γιατρός υποψιαζόταν μία 18χρονη ότι ήθελε να κρύψει ότι είναι έγκυος, αλλά τελικά ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα! Παράλληλα, μία έγκυος είχε πάει για τον προγραμματισμένο υπέρηχο, αλλά ο γιατρός της είπε κάτι που της κόπηκε η ανάσα.

Πιο αναλυτικά, μετά από πολύ δυνατούς πόνους, η 18χρονη Oli, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με πρησμένη την κοιλιά. Όπως φάνηκε τελικά, ο πόνος και το πρήξιμο οφειλόταν σε έναν όγκο στην αριστερή της ωοθήκης και σε μία κύστη που τον περικύκλωνε.

Ο όγκος δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλος, η κύστη όμως ήταν εξωπραγματική. Όταν είδαν τις ακτινογραφίες της, έμειναν με το στόμα ανοιχτό, βλέποντας πως η κύστη είχε το μέγεθος καρπουζιού.

«Η κύστη ήταν τόσο μεγάλη που νόμιζα ότι θα σπάσει σαν μπαλόνι και ο καρκίνος θα εξαπλωθεί σε όλο μου το σώμα»

Gιατρός υποψιαζόταν 18χρονη ήθελε να κρύψει ότι είναι έγκυος αλλά τελικά ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα

Ευτυχώς, μετά την αφαίρεση του όγκου και της 30 εκατοστών κύστης, οι γιατροί της είπαν πως ο καρκίνος δεν είχε εξαπλωθεί. Λίγες εβδομάδες μετά το χειρουργείο μπόρεσε και επέστρεψε στην κανονική της ζωή και όλα επανήρθαν στους κανονικούς της ρυθμούς

Η ογκολόγος που έκανε την εγχείρηση είχε ακόμα πιο απίστευτα νέα. Η γονιμότητά της δεν είχε επηρεαστεί καθόλου από την εγχείρηση. Τέλος καλό όλα καλά!

Έγκυος πάει στο κομμωτήριο για να βάψει τα μαλλιά της – Όμως όταν η κομμώτρια της βγάζει την πετσέτα… (video)

Μία έγκυος πήγε στο κομμωτήριο για να βάψει τα μαλλιά της. Μόλις η κομμώτρια της έβγαλε την πετσέτα έγινε χαμός. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, η Amanda και ο Gerald πήγαν στην κομμώτρια με ένα ιδιαίτερο αίτημα. Η Amanda ήταν έγκυος και ήθελε να μάθει το φύλο του μωρού της από το χρώμα των μαλλιών της! Έτσι, η Amber με χαρά έβαψε τα μαλλιά της, χωρίς αυτή να μπορεί να βλέπει το χρώμα.

Όταν τελικά έβγαλε την πετσέτα, δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της! Παράλληλα, διαβάστε εδώ μια ακόμα viral ιστορία.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.