Αληθινή ιστορία: “Η γυναίκα μου έκανε σχέση με έναν άντρα 10 χρόνια μικρότερο αλλά τώρα λέει ότι χώρισε. Να μείνω ή να φύγω;”

February 27, 2021

Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει την αληθινή ιστορία του Άρη, ο οποίος δεν ξέρει τι να κάνει με τη γυναίκα του. Να μείνει ή να φύγει;

Η γυναίκα μου, έκανε σχέση με έναν άντρα 10χρόνια μικρότερο.

Έχουμε δύο παιδάκια 2 και 5 ετών. Είναι 43 και είμαι 45, είμαστε παντρεμένοι 10 χρόνια. Δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαίωμα, νόμιζα πως είχαμε έναν ευτυχισμένο γάμο.

Βρήκα τυχαία στο κινητό της φωτογραφίες τους από ταξίδια που μου έλεγε ότι έφευγε με τη δουλειά της. Την έπιασα και της είπα ότι τα ξέρω όλα. Τα παραδέχτηκε και μου είπε πως έχει χωρίσει εδώ και δυο μήνες διότι με αγαπάει και δεν το έβρισκε σωστό.

Δεν την πιστεύω αλλά έχουμε δυο παιδιά μαζί και τόσα χρόνια κοινής πορείας. Προσπάθησε να με πλησιάσει ερωτiκά αλλά δεν μου βγαίνει μετά από όλα αυτά. Νομίζω πως βαθιά μέσα μου, ίσως και να την μισώ λίγο.

Να μείνω ή να δώσω ένα τέλος;

Άρης

Αληθινές ιστορίες: “Γι’ αυτό απάτησα τον άντρα μου…”: 3 γυναίκες εξομολογούνται πώς έφτασαν στην απιστία

Η απιστία είναι μια υπόθεση περισσότερο πολύπλοκη απ’ ότι μας αρέσει να πιστεύουμε και δε συμβαίνει απλώς, επειδή κάποιος είναι λίγο πιο επιρρεπής στις περιπετειούλες. Τις περισσότερες φορές, οι αιτίες είναι βαθύτερες και έχουν να κάνουν με την ίδια τη σχέση, αλλά και την αδυναμία μας, να επουλώσουμε τις πληγές που έχουν υποστεί.

Οι παρακάτω γυναίκες απάτησαν κάποια στιγμή τον άντρα τους κι εξομολογούνται σήμερα τι ήταν αυτό που τους οδήγησε σ’ αυτήν την πράξη! Ωστόσο, εκτός από τις ιστορίες απιστίας, διαβάστε εδώ μια ιστορία που αφορά το πρόβλημα υγείας μιας 17χρονης.

“Δεν ήμουν ευτυχισμένη στον γάμο μου, αλλά ο άντρας μου δεν ήθελε να αναγνωρίσει το πρόβλημα και να με βοηθήσει να το αντιμετωπίσουμε μαζί. Όσο περνούσε ο καιρός ένιωθα πως μια μέρα θα σταματήσω να προσπαθώ και τότε εκείνος θα αντιληφθεί ότι δεν τον αγαπώ πια και θα μείνω ολομόναχη… Έτσι, μόλις βρέθηκε κάποιος που έδειξε ενδιαφέρον αφέθηκα. Δεν κράτησε πολύ γιατί δεν είναι ωραίο να απατάς τον άλλον. Ευτυχώς, με αφορμή αυτό βρήκα τη δύναμη να χωρίσω με τον άντρα μου πριν χαθεί πολύτιμος χρόνος και για τους δυο μας”

Αδαμαντία, 37 ετών

Αληθινές ιστορίες γυναικών για απιστία

“Παντρεύτηκα πολύ μικρή και όπως συμβαίνει συχνά, έκανα κακή επιλογή. Ο άντρας μου αποδείχτηκε εξαιρετικά οξύθυμος και, συχνά, δεν δίσταζε να σηκώσει χέρι επάνω μου. Δεν βρήκα στήριξη στην οικογένειά μου, και βρέθηκα να το παλεύω μόνη στα 23 μου. Ώσπου, εμφανίστηκε κάποιος που μου φέρθηκε όπως μου άξιζε. Ταυτόχρονα, με βοήθησε να βρω την αυτοπεποίθηση να τερματίσω το μαρτύριό μου. Οι περίεργες συνθήκες δεν επέτρεψαν στη σχέση μας να εξελιχθεί, αλλά παραμένουμε δυο πολύ καλοί φίλοι.”

Μαριάντζελα, 27 ετών

“Δεν πίστευα ποτέ ότι μπορεί να απατήσω τον άντρα μου, ούτε κι εκείνος εμένα. Σε μια περίοδο που δεν ένιωθα καλά με εαυτό μου (είχα πάρει αρκετά κιλά) είδα κάποια μηνύματα μιας νεαρής συναδέλφου του και πίστεψα ότι με απατάει μαζί της. Είπα στον εαυτό μου “αποκλείεται” κι έτσι δεν ζήτησα ποτέ διευκρινίσεις. Κάποια στιγμή μου είπε ότι θα έφευγε μαζί της για 5 μέρες σε επαγγελματικό ταξίδι. Θόλωσα κι αποφάσισα να κάνω το ίδιο μ’ έναν συνάδελφό μου που κάποτε με γλυκοκοίταζε. Δυστυχώς, έκανα λάθος! Από τότε ζω με τις τύψεις, αλλά τον αγαπώ και δεν πρόκειται να του πω κάτι που θα τον πληγώσει…”

Έλλη, 33 ετών

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.