Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο επιβάλλει καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας – Το χρονικό διάστημα

February 26, 2022


Η δημοτική αρχή του Κιέβου επέβαλε απαγόρευση της κυκλοφορίας, η οποία θα διαρκέσει από σήμερα το απόγευμα έως το πρωί της Δευτέρας (28/2) χωρίς διακοπές, έγινε γνωστό από το γραφείο του δημάρχου, απο…

...σαφηνίζοντας μια ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα.Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Έτοιμοι να παράσχουμε βοήθεια σε τομείς που θα ζητηθεί...»Το Κίεβο είχε πει νωρίτερα ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα διαρκεί από τις 17.00 το απόγευμα έως τις...

Η δημοτική αρχή του Κιέβου επέβαλε απαγόρευση της κυκλοφορίας, η οποία θα διαρκέσει από σήμερα το απόγευμα έως το πρωί της Δευτέρας (28/2) χωρίς διακοπές, έγινε γνωστό από το γραφείο του δημάρχου, αποσαφηνίζοντας μια ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα.

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Έτοιμοι να παράσχουμε βοήθεια σε τομείς που θα ζητηθεί…»

Το Κίεβο είχε πει νωρίτερα ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα διαρκεί από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 08.00 το πρωί, καθημερινά.

«Για την αποτελεσματικότερη άμυνα της πρωτεύουσας και την ασφάλεια των κατοίκων της, η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα διαρκέσει από σήμερα (26 Φεβρουαρίου) στις 17.00 έως το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου», επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι οι αυστηροί κανόνες χρειάζονται για να καθαρίσει η πόλη, η οποία πλήττεται από βομβαρδισμούς και πυρά, από τα «σαμποτάζ του εχθρού και τις ομάδες αναγνώρισης».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.