Ουκρανία «ώρα μηδέν»: Η Ρωσία έδωσε εντολή για επίθεση από κάθε κατεύθυνση – Ολονύχτιες μάχες στα ανατολικά (video)

February 26, 2022


Η Ρωσία έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (26/2) εντολή στις ρωσικές μονάδες στην Ουκρανία να συνεχίσουν την επίθεση από κάθε κατεύθυνση, μετά την προσωρινή διακοπή της επιχείρησης των Ρώσων.Πόλεμος στην…

... Ουκρανία - Φρίκη δίχως τέλος: Ακόμη τέσσερις Έλληνες ομογενείς νεκροί - Έξι πλέον στο σύνολο (video)Το παραπάνω μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο το Υπουργείο Άμυνας της χώρας. Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας εξήγησε πως η χθεσινή παύση έγινε εν αναμονή των συνομιλιών...

Η Ρωσία έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (26/2) εντολή στις ρωσικές μονάδες στην Ουκρανία να συνεχίσουν την επίθεση από κάθε κατεύθυνση, μετά την προσωρινή διακοπή της επιχείρησης των Ρώσων.

Πόλεμος στην Ουκρανία – Φρίκη δίχως τέλος: Ακόμη τέσσερις Έλληνες ομογενείς νεκροί – Έξι πλέον στο σύνολο (video)

Το παραπάνω μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο το Υπουργείο Άμυνας της χώρας. Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας εξήγησε πως η χθεσινή παύση έγινε εν αναμονή των συνομιλιών μεταξύ της Μόσχας και του Κιέβου, όμως οι επιχειρήσεις επαναλαμβάνονται, αφότου η Ουκρανία αρνήθηκε να διαπραγματευτεί.

Ουκρανία: «Η χώρα δεν αρνείται να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.