«Ο χειμώνας είναι εδώ με χιόνια και στη θάλασσα – Ο Μάρτιος μπαίνει άγρια» – Νέο «καμπανάκι» του Σάκη Αρναούτογλου

February 25, 2022


Ο Σάκης Αρναούτογλου χτυπά το «καμπανάκι» ξανά για τον καιρό των επόμενων ημερών, μιλώντας για νέα «εισβολή» του χειμώνα κι ένα Μάρτη… γδάρτη στην αρχή του επόμενου μήνα.Ο έμπειρος μετεωρολόγος μίλη…

...σε αρχικά για την Παρασκευή (25/2), όπου δε θα δούμε κάτι το αξιοσημείωτο σε σύγκριση με την Τσικνοπέμπτη, με τους ανέμους να εξασθενούν κι άλλο και μόνο στα νησιά του Αιγαίου και Κρήτη να παραμένουν έως τα 8 μποφόρ, με βροχές στη δεύτερη το πρωί της ίδιας μέρας. Μέγιστη θερμοκρασία...

Ο Σάκης Αρναούτογλου χτυπά το «καμπανάκι» ξανά για τον καιρό των επόμενων ημερών, μιλώντας για νέα «εισβολή» του χειμώνα κι ένα Μάρτη… γδάρτη στην αρχή του επόμενου μήνα.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος μίλησε αρχικά για την Παρασκευή (25/2), όπου δε θα δούμε κάτι το αξιοσημείωτο σε σύγκριση με την Τσικνοπέμπτη, με τους ανέμους να εξασθενούν κι άλλο και μόνο στα νησιά του Αιγαίου και Κρήτη να παραμένουν έως τα 8 μποφόρ, με βροχές στη δεύτερη το πρωί της ίδιας μέρας. Μέγιστη θερμοκρασία θα είναι οι 16 βαθμοί.

Από τότε ξεκινά η μεγάλη διαταραχή

Μετά το Σάββατο (26/2), ωστόσο, ο καιρός θα έχει αρκετά χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά, με την Κυριακή (27/2) ειδικά να χαρακτηρίζεται από μια έντονη διαταραχή, που θα περιτριγυρίζεται γύρω από τον εαυτό της, κινούμενη ανατολικά και κεντρικά, για να δώσει μέχρι και χιονοπτώσεις σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.

Τη Δευτέρα (28/2) θα υπάρξει μια παύση αυτών των φαινομένων, αλλά την Τρίτη (1/3), τα φαινόμενα θα επανέλθουν με μορφή «λιονταριού», με την πτώση της θερμοκρασίας να παρατηρείται επίσης σε σημαντικό βαθμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.