Survivor 5: Τι Ψιθύρισε ο Σοϊλέδης στο αυτί του Αρσενίου λίγα δευτερόλεπτα πριν αποχωρήσει

February 24, 2022


Σε ένα ακόμη Συμβούλιο του νησιού έδωσαν το παρών Διάσημοι και Μαχητές στο 23/2 επεισόδιο Survivor 5. Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν, ανακοινώθηκε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί, το οποίος ήταν αυτό τ…

...ου Σάκη Αρσενίου. Μπορεί ο ίδιος να μην το περίμενε, δηλώνοντας πως ο κόσμος θα τον στηρίξει, ωστόσο τελικά αποδείχθηκε λάθος.Όταν λοιπόν σηκώθηκε από τη θέση του για να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους, ο καλός του φίλος Άρης Σοϊλέδης τον πήρε μια τεράστια αγκαλιά αφού...

Σε ένα ακόμη Συμβούλιο του νησιού έδωσαν το παρών Διάσημοι και Μαχητές στο 23/2 επεισόδιο Survivor 5. Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν, ανακοινώθηκε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί, το οποίος ήταν αυτό του Σάκη Αρσενίου. Μπορεί ο ίδιος να μην το περίμενε, δηλώνοντας πως ο κόσμος θα τον στηρίξει, ωστόσο τελικά αποδείχθηκε λάθος.

Όταν λοιπόν σηκώθηκε από τη θέση του για να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους, ο καλός του φίλος Άρης Σοϊλέδης τον πήρε μια τεράστια αγκαλιά αφού στεναχωρήθηκε με την αποχώρηση του. Μάλιστα, στο αυτί θέλησε να του ψιθυρίσει κάτι πολύ σημαντικό.

Τι ψιθύρισε ο Σοιλέδης στον Αρσενίου στο Survivor 5

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής του είπε «Πρόσeξε τη Μαρία. Πρόσeξέ την! Σε παρακαλώ», μιλώντας για την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά η οποία περιμένει να γυρίσει με σκοπό να παντρευτούν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.