Έκτακτη προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου: «Επιστρέφει ο Χειμώνας – Πυκνές χιονοπτώσεις και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα!» (photo)

February 24, 2022


Για επιστροφή του Χειμώνα από την Κυριακή με πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα προβλέπει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, με την ΕΜΥ να βγάζει και έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού!Συ…

...γκεκριμένα με ανάρτηση του στο Facebook σημειώνει: «Επιστρέφει την ερχόμενη Κυριακή ο χειμώνας κυρίως στη βόρεια Ελλάδα με κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα! Η πιθανότητα μάλιστα τα χιόνια να “κατέβουν” αρκετά χαμηλά και στην Θεσσαλονίκη με τα...

Για επιστροφή του Χειμώνα από την Κυριακή με πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα προβλέπει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, με την ΕΜΥ να βγάζει και έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού!

Συγκεκριμένα με ανάρτηση του στο Facebook σημειώνει: «Επιστρέφει την ερχόμενη Κυριακή ο χειμώνας κυρίως στη βόρεια Ελλάδα με κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα! Η πιθανότητα μάλιστα τα χιόνια να “κατέβουν” αρκετά χαμηλά και στην Θεσσαλονίκη με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία είναι αρκετά μεγάλη!».

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νοτιοανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης, ενώ πρόσκαιρα θα χιονίσει και στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας και της Εύβοιας. Από το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης τα φαινόμενα στα βόρεια θα σταματήσουν και στις υπόλοιπες περιοχές θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά οι άνεμοι θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Στα βόρεια ηπειρωτικά δεν θα ξεπεράσει τους 10 με 12 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά θα φτάσει τους 13 με 16 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά.

ΑΤΤΙΚΗ

  • Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα βόρεια και τα ανατολικά. Από το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί.
  • Ανεμοι: Βόρειοι 5 με 7 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 8 μποφόρ
  • Θερμοκρασία: Από 09 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.