Γνωστή αθλήτρια έχει δύο λογαριασμούς στο Instagram για έναν λόγο που κανείς δεν περίμενε

February 24, 2022


Η Τζουλιάν Ζάιφαρτ είχε κάνει αίσθηση με τη γuμνή φωτογράφισή της για το Playboy πριν πάει στο Πεκίνο για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, κατά τη διάρκεια των οποίων ανέβαζε σeξι φωτογραφίες σε δ…

...εύτερο προφίλ της στο Instagram.Παράλληλα, δείτε γυναίκα ποζάρει topless στο TikTok πάνω σε γρύλο άντλησης λαδιού και τους αφήνει όλους άναυδουςΗ Γερμανίδα αθλήτρια είναι δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα σκι και περιγράφει τόσο το άλμα με σκι όσο και τη γuμνή φωτογραφία ως «είδος...

Η Τζουλιάν Ζάιφαρτ είχε κάνει αίσθηση με τη γuμνή φωτογράφισή της για το Playboy πριν πάει στο Πεκίνο για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, κατά τη διάρκεια των οποίων ανέβαζε σeξι φωτογραφίες σε δεύτερο προφίλ της στο Instagram.

Παράλληλα, δείτε γυναίκα ποζάρει topless στο TikTok πάνω σε γρύλο άντλησης λαδιού και τους αφήνει όλους άναυδους

Η Γερμανίδα αθλήτρια είναι δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα σκι και περιγράφει τόσο το άλμα με σκι όσο και τη γuμνή φωτογραφία ως «είδος τέχνης» και λέει ότι και τα δύο της δίνουν μια «αίσθηση ελευθερίας».

Η Γερμανίδα καλλονή και αθλήτρια του σκι κατέπληξε τους θαυμαστές της όταν πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του Playboy Γερμανίας τον Μάρτιο του 2021, με την ελπίδα ότι θα «έστρεφε θετική προσοχή» στο άθλημα.

Η 31χρονη παρότι ήταν απασχολημένη με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε βρει χρόνο για να ανεβάσει γuμνές φωτογραφίες σε έναν εναλλακτικό λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης.

Μοιράστηκε γuμνά στιγμιότυπά της σε μια δεύτερη σελίδα στο Instagram κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων .

Η Τζουλιάν Ζάιφαρτ έχει έναν ακόμα λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφιερωμένο στο τόπλες περιεχόμενο και τα ανεβάσματά της με το ψευδώνυμο «Nayeli Rose».

Ένας αριθμός αναρτήσεων κοινοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των Αγώνων που ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο λογαριασμός της «Nayeli» έχει πλέον 43,5 χιλιάδες followers και στην τελευταία της ανάρτηση εκεί έγραψε: «Ευχαριστώ Πεκίνο 2022. Ευχαριστώ για αυτόν τον χρόνο και τώρα πλήρη εστίαση στο υπόλοιπο της σεζόν.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.