Άνδρας αγόρασε νέο σπίτι – Αυτό που αντίκρισε μέσα τον άφησε άφωνο

February 24, 2022


Δύο μαρμάρινες κεφαλές γυναικείων αγαλμάτων Ρωμαϊκής περιόδου βρέθηκαν σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Παράλληλα, δείτε το απίστευτο που έκανε αυτός ο σκυλάκος Το συγκεκριμένο διαμέρισμα είχ…

...ε αγοραστεί προσφάτως από 35χρονο, όπως έγινε γνωστό, εν τω μεταξύ.Συγκεκριμένα, τα αρχαία βρέθηκαν στο πατάρι του διαμερίσματος, από τον ιδιοκτήτη, επιμελώς κρυμμένα, καθώς επίσης εντοπίστηκε και πλήθος σχετικών εγγράφων.Τα ευρήματα, σύμφωνα με γνωμάτευση αρχαιολόγου της...

Δύο μαρμάρινες κεφαλές γυναικείων αγαλμάτων Ρωμαϊκής περιόδου βρέθηκαν σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, δείτε το απίστευτο που έκανε αυτός ο σκυλάκος

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα είχε αγοραστεί προσφάτως από 35χρονο, όπως έγινε γνωστό, εν τω μεταξύ.

Συγκεκριμένα, τα αρχαία βρέθηκαν στο πατάρι του διαμερίσματος, από τον ιδιοκτήτη, επιμελώς κρυμμένα, καθώς επίσης εντοπίστηκε και πλήθος σχετικών εγγράφων.

Τα ευρήματα, σύμφωνα με γνωμάτευση αρχαιολόγου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης, εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του Ν. 3028/2002 «Για την προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 Άνδρας αγόρασε νέο σπίτι - Αυτό που αντίκρισε μέσα τον άφησε άφωνο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.