Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης: Ανατροπή με ματωμένο πανάκι δίπλα σε 6 μηνών Ίριδα. Στοιχείο κλειδί

February 23, 2022


Ποιο το νέο στοιχείο στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη;Η υπόθεση των 3 νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα έχει συγκλονίσει την κοινή…

... γνώμη αλλά τα ερωτήματα συνεχίζουν να αυξάνονται, ειδικότερα μετά τη συνέντευξη των γονιών των παιδιών στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στην οποία ακούστηκαν λεπτομέρειες από τους θανάτους των κοριτσιών.Στη συνέντευξη, στην οποία κατά κύριο λόγο απαντούσε η μητέρα των...

Ποιο το νέο στοιχείο στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη;

Η υπόθεση των 3 νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη αλλά τα ερωτήματα συνεχίζουν να αυξάνονται, ειδικότερα μετά τη συνέντευξη των γονιών των παιδιών στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στην οποία ακούστηκαν λεπτομέρειες από τους θανάτους των κοριτσιών.

Στη συνέντευξη, στην οποία κατά κύριο λόγο απαντούσε η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλας Πισπιρίγκου, ακούστηκαν περιγραφές για τις τελευταίες ώρες των κοριτσιών, αυτό που έκανε εντύπωση όμως είναι μία λεπτομέρεια για τον θάνατο του βρέφους της οικογένειας, της έξι μηνών Ίριδας.

Μεταφέροντας τις απόψεις των γιατρών στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Mega, ο αστυνομικός συντάκτης των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος, αναφέρθηκε στο στοιχείο για το ματωμένο πανάκι που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του βρέφους.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί που σχολίασαν το στοιχείο, αυτό δε δείχνει αν η έξι μηνών Ίριδα έχει πεθάνει από ανακοπή.

Οι γιατροί λένε πως το αίμα στο πανάκι θα μπορούσε να προκύψει μόνο εάν το βρέφος είχε κάποιο πνευμονολογικό πρόβλημα ή πνευμονικό οίδημα.

Η εμπεριστατωμένη άποψη των γιατρών αναφέρει, όπως τη μετέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ότι μία ανακοπή δεν μπορεί να προκαλέσει αιμόπτυση και επομένως να υπάρχουν στοιχεία με ματωμένα πανάκια με αυτό το αίτιο θανάτου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.