Ζητούνται άνδρες για χωριό 600 γυναικών! Ποιοι είναι οι… όροι;

February 23, 2022


Ο πληθυσμός της πόλης αποτελείται μόνο από γυναίκες, οι οποίες σε μια προσπάθεια να σπάσουν την μοναξιά τους αποφάσισαν να αναζητήσουν άνδρες πρόθυμους να ζήσουν με τους γυναικείους όρους.Πρόκειται γι…

...α την πόλη Noiva do Cordeiro, που βρίσκεται στη Βραζιλία και στην οποία ζουν αποκλειστικά περίπου 600 γυναίκες εκ των οποίων οι περισσότερες είναι ηλικίας μεταξύ 20 – 35 ετών.Σάλος με γνωστό YouTuber: Ζήτησε την ίδρυση ναζιστικού κόμματος (video)Όσοι άνδρες εκφράσουν τη θέληση να μείνουν μαζί...

Ο πληθυσμός της πόλης αποτελείται μόνο από γυναίκες, οι οποίες σε μια προσπάθεια να σπάσουν την μοναξιά τους αποφάσισαν να αναζητήσουν άνδρες πρόθυμους να ζήσουν με τους γυναικείους όρους.

Πρόκειται για την πόλη Noiva do Cordeiro, που βρίσκεται στη Βραζιλία και στην οποία ζουν αποκλειστικά περίπου 600 γυναίκες εκ των οποίων οι περισσότερες είναι ηλικίας μεταξύ 20 – 35 ετών.

Σάλος με γνωστό YouTuber: Ζήτησε την ίδρυση ναζιστικού κόμματος (video)

Όσοι άνδρες εκφράσουν τη θέληση να μείνουν μαζί τους θα πρέπει να δουλεύουν εκτός της πόλης και να επιστρέφουν στο σπίτι μόνο κάθε Σαββατοκύριακο.

Κατά καιρούς πολλοί άνδρες προσπάθησαν να παρέμβουν με τους δικούς τους όρους σε αυτόν τον τρόπο ζωής, γεγονός που έκανε τις γυναίκες της Noiva do Cordeiro να υιοθετήσουν μία ακόμη πιο σκληρή πολιτική διαμονής των ανδρών στην πόλη.

Κρήτη: Έψηνε κοψίδια και ταυτόχρονα καλλιεργούσε… χασίς!

αστυνομια-κρητη

Στην αποθήκη της ταβέρνας του, στην Κρήτη, ένας άνδρας είχε στήσει έναν… μίνι χασισόκηπο με τις αστυνομικές αρχές να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης, 22.02.2022, όταν οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία που είχαν σε βάρος του 48χρονου επιχειρηματία, πραγματοποίησαν έλεγχο στην ταβέρνα του στο Λέντα της Μεσαράς.

Εκεί βρήκαν στην αποθήκη να υπάρχει μία «μίνι» καλλιέργεια χασίς με υδροπονική κάνναβη. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 30 δενδρύλλια κάνναβης βρισκόμενα σε στάδιο ανάπτυξης. Την ίδια ώρα, οι αρχές κατάσχεσαν και ποσότητα αποξηραμένων δενδρυλλίων χασίς, αλλά και χασίς από το σπίτι του 48χρονου. Ο άνδρας έχει ήδη συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.