Προσοχή! Τα σκεύη που βάζουν πολλοί στο πλυντήριο πιάτων ενώ δεν πρέπει

February 22, 2023


Please enable JavaScriptΣε γλιτώνει από κόπο και χρόνο και απολυμαίνει όπως πρέπει τα πιάτα, τα ποτήρια και τα άλλα σκεύη μαγειρικής.Ήξερες όμως ότι κάποια είναι αρκετά ευαίσθητα και το μόνο που μπορεί να τους προκαλέσει το πλυντήριο πιάτων είναι ζημιά. Κι όμως συμβαίνει γι’ αυτό καλύτερα να προσέχεις περισσότερο στις πλύσεις.Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά και ρητά από τον κατασκευαστή τους, τα α…

... ζημιά. Κι όμως συμβαίνει γι’ αυτό καλύτερα να προσέχεις περισσότερο στις πλύσεις.Μια κατηγορία σκευών που δεν πρέπει να βάζεις στο πλυντήριο είναι τα αντικολλητικά σκεύη. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά και ρητά από τον κατασκευαστή τους, τα αντικολλητικά σκεύη δεν πρέπει...

Είναι γεγονός ότι το πλυντήριο πιάτων είναι μια από τις πιο χρήσιμες ηλεκτρικές συσκευές σε ένα σπίτι.

Πυγμαχία: μάθηση κα…

Please enable JavaScript

Πυγμαχία: μάθηση και εξοπλισμός

Σε γλιτώνει από κόπο και χρόνο και απολυμαίνει όπως πρέπει τα πιάτα, τα ποτήρια και τα άλλα σκεύη μαγειρικής.

Ήξερες όμως ότι κάποια είναι αρκετά ευαίσθητα και το μόνο που μπορεί να τους προκαλέσει το πλυντήριο πιάτων είναι ζημιά. Κι όμως συμβαίνει γι’ αυτό καλύτερα να προσέχεις περισσότερο στις πλύσεις.

Μια κατηγορία σκευών που δεν πρέπει να βάζεις στο πλυντήριο είναι τα αντικολλητικά σκεύη.

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά και ρητά από τον κατασκευαστή τους, τα αντικολλητικά σκεύη δεν πρέπει να μπαίνουν στο πλυντήριο γιατί καταστρέφεται η επιφάνειά τους.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, καλύτερα να το ξανασκεφτείς!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.