Καρχαρίας δάγκωσε γυναίκα στο πόδι – Δεν φαντάζεστε τι έκανε για να σωθεί (video)

February 21, 2022


Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που μια γυναίκα που δέχθηκε επίθεση καρχαρία στο πόδι εξηγεί πώς γλίτωσε το πόδι της από ακρωτηριασμό ρίχνοντας του κλωτσιά στο θαλάσσιο κτήνος.Παράλληλα, δείτε τη φ…

...ρικιαστική στιγμή που καρχαρίας τρώει κολυμβητή σε παραλία του ΣίδνεϊΗ 42χρονη Χέδερ Γουέστ έκανε ελεύθερη κατάδυση στο Λόγκερχεντ Κι στη Φλόριντα, όταν ένιωσε κάτι να της αρπάζει το πόδι.«Στην αρχή σκέφτηκα ότι είναι κάποιος από τους φίλους μου που μου κάνει πλάκα, αλλά μετά...

Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που μια γυναίκα που δέχθηκε επίθεση καρχαρία στο πόδι εξηγεί πώς γλίτωσε το πόδι της από ακρωτηριασμό ρίχνοντας του κλωτσιά στο θαλάσσιο κτήνος.

Παράλληλα, δείτε τη φρικιαστική στιγμή που καρχαρίας τρώει κολυμβητή σε παραλία του Σίδνεϊ

Η 42χρονη Χέδερ Γουέστ έκανε ελεύθερη κατάδυση στο Λόγκερχεντ Κι στη Φλόριντα, όταν ένιωσε κάτι να της αρπάζει το πόδι.

«Στην αρχή σκέφτηκα ότι είναι κάποιος από τους φίλους μου που μου κάνει πλάκα, αλλά μετά το δεύτερο τράβηγμα ήξερα ακριβώς τι συμβαίνει» εξηγεί η Χέδερ, σύμφωνα με το Newsflare.

«Γύρισα και είδα ένα τεράστιο τέρας με το πόδι μου στο στόμα του, οπότε ενστικτωδώς άρχισα να το κλωτσάω στη μούρη με το άλλο μου πόδι» λέει η 42χρονη γυναίκα.

Η ιστορία της ανέβηκε στα social media κι έγινε αμέσως viral, με τους χρήστες να εκφράζουν την ανακούφισή της που γλίτωσε από την επίθεση του καρχαρία, με τους περισσότερους να παραδέχονται ότι στη θέση της θα είχαν λιποθυμήσει από τον φόβο τους μπροστά στο υποβρύχιο δολοφόνο.

Εσείς τι θα κάνατε εάν ένας καρχαρίας σας είχε αρπάξει από το πόδι;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.