Άντρας 24 ετών και η 61 ετών γυναίκα του ψάχνουν παρένθετη μητέρα για να κάνουν παιδί

February 21, 2022


Μια 61χρονη γιαγιά και ο 24χρονος σύζυγός της που έγιναν viral στα social media για τον έρωτά τους παρά τη διαφορά ηλικίας τους, ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να κάνουν παιδί με παρένθετη μητέρα.Ο 24χρονο…

...ς Κουράν Μακέιν και η 61χρονη μητέρα εφτά παιδιών, Σέριλ, πρωτογνωρίστηκαν πίσω στα 2012, όταν και οι δυο δούλευαν σε φαστφουντάδικο.Τότε, όμως, ο Κουράν ήταν μόλις 15 ετών κι έτσι το ειδύλλιό τους δεν άνθησε παρά πέρσι.Είχαν χάσει επαφές, αλλά ξανασυναντήθηκαν το 2020, όταν ο 24χρονος...

Μια 61χρονη γιαγιά και ο 24χρονος σύζυγός της που έγιναν viral στα social media για τον έρωτά τους παρά τη διαφορά ηλικίας τους, ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να κάνουν παιδί με παρένθετη μητέρα.

Ο 24χρονος Κουράν Μακέιν και η 61χρονη μητέρα εφτά παιδιών, Σέριλ, πρωτογνωρίστηκαν πίσω στα 2012, όταν και οι δυο δούλευαν σε φαστφουντάδικο.

Τότε, όμως, ο Κουράν ήταν μόλις 15 ετών κι έτσι το ειδύλλιό τους δεν άνθησε παρά πέρσι.

Είχαν χάσει επαφές, αλλά ξανασυναντήθηκαν το 2020, όταν ο 24χρονος συνάντησε την 61χρονη να δουλεύει ταμίας σε ένα πολυκατάστημα.

Το ζευγάρι από τη Ρομ, στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα κι αμέσως άρχισαν να βγαίνουν.

Τελικά, παντρεύτηκαν το 2021, έναν χρόνο μετά, και τώρα νιώθουν έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Βέβαια, η Σέριλ έχει ήδη εφτά παιδιά και 17 εγγόνια, αλλά το ερωτευμένο ζευγάρι λέει ότι του αξίζει να έχει και τους δικούς του απογόνους.

«Παντρευτήκαμε τον Σεπτέμβρη κι έχουν ήδη περάσει μερικοί μήνες από τότε που ετοιμαστήκαμε να φτιάξουμε τη δική μας οικογένεια» λέει ο Κουράν, μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ «Daily Mail».

Το αντρόγυνο, ήδη, δοκίμασε να τεκνοποιήσει από μόνο του, αλλά δεδομένης της ηλικίας της Σέριλ αποφάσισαν να στραφούν σε παρένθετη μητέρα ή υιοθεσία.

«Προτιμάμε την παρένθετη μητέρα, ωστόσο, έχουμε δει πολλούς ανθρώπους να μπλέκουν με τα νομικά, όταν γεννηθεί το παιδί» εξηγεί ο Κουράν.

«Ψάχνουμε για μια καλή παρένθετη, που να είναι πρόθυμη να υπογράψει συμβόλαιο ότι δεν θα έχει καμία σχέση με το παιδί μετά τη γέννησή του. Δεν θέλουμε ανθρώπους που να αποβλέπουν σε οικονομικό όφελος από το παιδί, μιας και δεν είμαστε και τόσο οικονομικά άνετοι και οι ίδιοι» διευκρίνισε ο 24χρονος.

«Όσο για την περίπτωση της υιοθεσίας, ψάχνουμε για ένα διαφυλετικό παιδάκι, ώστε το παιδί να νιώθει ότι είμαστε οι αληθινοί γονείς του» εξήγησε ο νεαρός άντρας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και οι δύο κόρες της Σέριλ έχουν υποστεί υστερεκτομή πρόσφατα, διαφορετικά ήταν πρόθυμες να τεκνοποιήσουν για λογαριασμό της μητέρας τους, όπως λέει το ζευγάρι.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή : hairt.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.