Λιγνάδης: Oι κάτοικοι του Μεταξουργείου μαζεύουν υπογραφές για να τον διώξουν

February 18, 2021

Μετά την αποχώρησή του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, και τις περιγραφές για όργια με νεαρούς σε διαμερίσματα, μια άλλη πτυχή έρχεται στο φως. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γείτονες του Λιγνάδη στο Μεταξουργείο έχουν παγώσει από τις εξελίξεις. Κάποιοι μάλιστα, στο άκουσμα των φοβερών καταγγελιών σε βάρος του, είναι οργισμένοι και θα ήθελαν την απομάκρυνση του ηθοποιού και σκηνοθέτη από τη γειτονιά τους.

Αν και δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το γεγονός, ακούγεται ότι μαζεύονται υπογραφές για να ζητήσουν από τον Λιγνάδη να φύγει. Κάτι που φυσικά μπορεί να είναι θεμικό από την πλευρά τους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί και να συμβεί.


Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.