Survivor 5 – παρασκήνιο: Άσχημος καβγάς για Ασημίνα και Μαρτίκα μετά το συμβούλιο

February 17, 2022


Ξέφυγε άσχημα η κατάσταση μετά το τέλος του χθεσινού (16/02) συμβουλίου στο Survivor 5 και την αποχώρηση της Πελαγίας Καζολέα. Πρωταγωνιστές, για ακόμα μια φορά, ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Σπύρ…

...ος Μαρτίκας. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες η Ασημίνα βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και κάποιος θα πρέπει να την συγκρατήσει. Το να χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο καραγκιόζη στις κάμερες και ενώ βλέπει η οικογένειά του είναι απαράδεκτο και η παραγωγή θα πρέπει να της...

Ξέφυγε άσχημα η κατάσταση μετά το τέλος του χθεσινού (16/02) συμβουλίου στο Survivor 5 και την αποχώρηση της Πελαγίας Καζολέα. Πρωταγωνιστές, για ακόμα μια φορά, ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες η Ασημίνα βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και κάποιος θα πρέπει να την συγκρατήσει. Το να χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο καραγκιόζη στις κάμερες και ενώ βλέπει η οικογένειά του είναι απαράδεκτο και η παραγωγή θα πρέπει να της βάλει χέρι! Βλέπετε όμως όσο τα νούμερα τηλεθέασης ανεβαίνουν διψάνε για ίντριγκα.

Η κατάσταση όμως, μετά το τέλος του χθεσινού συμβούλιου από την ομάδα των Μαχητών και το Survivor γενικότερα, έφερε έναν μεγάλο τσακωμό ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες, με τον Σπύρο Μαρτίκα αυτή την φορά να μην μπορεί να συγκρατηθεί!

Μόλις έκλεισαν οι κάμερες η Ασημίνα έκανε, ακόμα μια επίθεση, στον Σπύρο και τον χαρακτήρισε καραγκιόζη! Ο Σπύρος από την πλευρά του αντέδρασε προσπαθώντας να επιτεθεί στην συμπαίκτριά του και φωνάζοντας… διαβάστε στο athensmagazine.gr την συνέχεια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 spoiler 19/2: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Survivor 5 trailer 19/2: Η Ασημίνα ξεμπροστιάζει τον Σπύρο – “Είχε πει τις πρώτες μέρες ότι…”

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.