Θυμάστε έτσι την Εβαντζελίστα; Θα πάθετε πλάκα όταν δείτε πώς παραμορφώθηκε απο κρυολιπόλυση (Εικόνα)

February 17, 2022


Η Λίντα Εβαντζελίστα εδώ και πέντε χρόνια ζει στην απομόνωση εξαιτίας μιας θεραπείας κρυολιπόλυσης που την «παραμόρφωσε βάναυσα». Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Λίντα Εβαντζελίστα δημο…

...ικό «People».   Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Λίντα Εβαντζελίστα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από τη συνέντευξή της στο περιοδικό, ώστε να δείξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αλλά και για να μάθει να αγαπά ξανά τον εαυτό της, όπως έγραψε στη λεζάντα. Μέσα σε τρεις μήνες...

Η Λίντα Εβαντζελίστα εδώ και πέντε χρόνια ζει στην απομόνωση εξαιτίας μιας θεραπείας κρυολιπόλυσης που την «παραμόρφωσε βάναυσα».

  • Η 56χρονη μίλησε για τον εφιάλτη που ζει από το 2015 στο περιοδικό «People». 

 

Στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Λίντα Εβαντζελίστα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από τη συνέντευξή της στο περιοδικό, ώστε να δείξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αλλά και για να μάθει να αγαπά ξανά τον εαυτό της, όπως έγραψε στη λεζάντα.

 

Μέσα σε τρεις μήνες μετά τις θεραπείες της, άρχισε να παρατηρεί εξογκώματα στο πηγούνι, τους μηρούς και την περιοχή του σουτιέν. Οι ίδιες περιοχές που ήθελε να συρρικνωθούν, άρχισαν ξαφνικά να αυξάνονται, να σκληραίνουν και μετά μούδιασαν. «Προσπάθησα να το διορθώσω μόνη μου, νομίζοντας ότι κάνω κάτι λάθος», λέει η Εβαντζελίστα, οπότε άρχισε να κάνει δίαιτα και να ασκείται περισσότερο. «Έφτασα σε σημείο που δεν έτρωγα καθόλου. Νόμιζα ότι τρελαίνομαι».

Τελικά, τον Ιούνιο του 2016 πήγε στον γιατρό της. «Του έβγαλα τη ρόμπα μου», θυμάται. «Δεν έχω φάει, πεινάω. Τι κάνω λάθος;», είπα. «Όταν της διέγνωσε παράδοξη υπερπλασία λίπους (PAH), μου λέει, «Τι στο διάολο είναι αυτό;» Και μου είπε ότι δεν θα κάνω δίαιτα και καμία άσκηση δεν πρόκειται να το διορθώσει».

 

Το μοντέλο τέλος αποκάλυψε πως έχει υποβάλει μήνυση από τον περασμένο Σεπτέμβριο εναντίον της Zeltiq Aesthetics Inc., μητρικής εταιρείας του CoolSculpting, ζητώντας αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων, ισχυριζόμενη ότι δεν μπορεί να εργαστεί από τότε που υποβλήθηκε σε επτά συνεδρίες CoolSculpting σε ιατρείο δερματολόγου από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016.

 

 

 

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.