Πέτρος Φιλιππίδης: Φτάνουν τις 100 οι καταγγελίες – Δικηγόροι του γυρίζουν την πλάτη

February 17, 2021

Παραμένει άγνωστο ποιοι θα είναι αυτοί και τι θα πουν για να υπερασπίσουν τον ηθοποιό που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα μετά τα όσα έγιναν γνωστά από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους , την Λένα Δροσάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στις καταγγελίες τους.

Κανείς επίσης δεν γνωρίζει αν οι τρεις γυναίκες θα παραστούν σε κάποια από τις συνεδριάσεις του Πειθαρχικού για την υπόθεση του ανθρώπου που κατηγορούν, ο οποίος προετοιμάζεται από χθες να δώσει τις δικές του απαντήσεις για τα όσα φέρεται να έχει διαπράξει. Αυτά που αποδόμησαν τον μέχρι πρότινος πολύ δημοφιλή ηθοποιό-σκηνοθέτη-θιασάρχη, που παραμένει απομονωμένος στην κατοικία του στο Ψυχικό.

Στο τσουνάμι συμπαράστασης προς τις τρεις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και μίλησαν, προστέθηκε και μια νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού από τον Πέτρο Φιλιππίδη που έγινε γνωστή από γυναίκα-ηθοποιό την περασμένη Παρασκευή. Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα documentonews.gr, για ένα ραντεβού που παραλίγο να καταλήξει σε βιασμό σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά η Α.Γ. άφησαν άφωνη την κοινή γνώμη.


Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.