Survivor spoiler 16/02: Αποχωρεί οικειοθελώς η Ασημίνα; Η κωλοτούμπα φέρνει τα πάνω κάτω!

February 16, 2022


Survivor spoiler 16/02: Το “ελα να δεις” γίνεται τις τελευταίες μέρες στο Survivor 5 με κύρια πρωταγωνίστρια την Ασημίνα Χατζηανδρέου.Η παίκτρια των Μαχητών έχει απελπιστεί από τις συνεχόμενες ήττες τ…

...ης ομάδας του και το γεγονός πως δεν τρώνε την έχει φέρει στα όρια της! Τόσο που να αποκαλεί μπροστά σ' όλες τις κάμερες καραγκιόζη τον Σπύρο Μαρτίκα και να ουρλιάζει πως πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor, γιατί είναι η αιτία όλων των κακών! Τόσο με την γκρίνια που φέρνει μέσα...

Survivor spoiler 16/02: Το “ελα να δεις” γίνεται τις τελευταίες μέρες στο Survivor 5 με κύρια πρωταγωνίστρια την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η παίκτρια των Μαχητών έχει απελπιστεί από τις συνεχόμενες ήττες της ομάδας του και το γεγονός πως δεν τρώνε την έχει φέρει στα όρια της! Τόσο που να αποκαλεί μπροστά σ’ όλες τις κάμερες καραγκιόζη τον Σπύρο Μαρτίκα και να ουρλιάζει πως πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor, γιατί είναι η αιτία όλων των κακών! Τόσο με την γκρίνια που φέρνει μέσα στη καλύβα, όσο και με τις αγωνιστικές του επιδόσεις που δείχνει ο πιο αδύναμος παίκτης!

Μάλιστα η Ασημίνα Χατζηανδρέου απείλησε πως θα αποχωρήσει από το Survivor 5 οικειοθελώς αν φύγει η Πελαγία και όχι ο Σπύρο! Και τι θα δούμε σήμερα; Όπως σας έχουμε αποκαλύψει απο χτες από το Survivor αποχωρεί η Πελαγία Καζολέα!

 Survivor spoiler 16/02: Αποχωρεί οικειοθελώς η Ασημίνα; Η απειλή που γίνεται πράξη

Survivor spoiler: Θα κάνει πράξη την απειλή της;

Σύμφωνα λοιπόν με την απειλή της Ασημίνας, σήμερα θα πρέπει να αποχωρήσει και εκείνη οικειοθελώς αφού θα δούμε να παραμένει στον Άγιο Δομίνικο ο Σπύρος και όχι η Πελαγία! Φυσικά η ίδια θα προχωρήσει σε μια ακόμα κωλοτούμπα, θα γυρίσει την μπιφτέκα που λέμε και δεν θα κάνει πράξη την απειλή της!

Φυσικά, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια η απόφαση αυτή της Ασημίνας θα την φέρει πάλι στο στόχαστρο της κλίκας των Μαχητών και κυρίως του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος παραμένει στο νησί για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ένταση και τα νεύρα στη καλύβα των Μαχητών! Οι εξελίξεις είναι σίγουρα συναρπαστικές και δεν χάνονται…

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.