Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς του ALPHA απάντησε ανοιχτά για το αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν

February 16, 2022


Στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού “Φως” της σειράς “Σασμός” βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Εκεί, οι συντελεστές του τραγουδιού μίλησαν στην κάμερα ενώ μάλιστα ο σκηνοθ…

...έτης της σειράς αποκάλυψε αν τελικά θα συνεχιστεί και του χρόνου ή όχι. -διαβάστε εδώ και ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις-.Οι αποκαλύψεις του σκηνοθέτη για τον ΣασμόΣύμφωνα με τον Κώστα Κωστόπουλο λοιπόν, το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει και δεύτερο κύκλο....

Στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού “Φως” της σειράς “Σασμός” βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Εκεί, οι συντελεστές του τραγουδιού μίλησαν στην κάμερα ενώ μάλιστα ο σκηνοθέτης της σειράς αποκάλυψε αν τελικά θα συνεχιστεί και του χρόνου ή όχι. -διαβάστε εδώ και ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις-.

Οι αποκαλύψεις του σκηνοθέτη για τον Σασμό

Σύμφωνα με τον Κώστα Κωστόπουλο λοιπόν, το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει και δεύτερο κύκλο.

«Είναι το πρώτο βίντεο κλιπ για τον “Σασμό”, θα ακολουθήσουν κι άλλα. Το κανάλι μας είπε επίσημα πως θα συνεχιστεί ο “Σασμός” και την επόμενη σεζόν και αυτή τη στιγμή η παραγωγή βρίσκεται σε κατάλληλες συνεννοήσεις με τους υπόλοιπους συντελεστές για να δούμε πως θα συνεχιστεί.

Όχι απλά αλλά πως θα υπάρχουν όλοι οι συντελεστές, καινούργιοι συντελεστές και να υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον στην ιστορία που να το κάνει ακόμα πιο συγκλονιστικό», είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.