Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία η μητέρα και ο Πολωνός σύντροφός της – Σοκάρουν οι καταθέσεις τους (Video)

February 13, 2022


Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού θα οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες στην 12η Τακτική Ανακρίτρια το ζευγάρι που σκότωσε τον 7χρονο γιο της γυναίκας πριν πέντε χρόνια και να έκρυψαν το πτώμα …

...σε εργαλειοθήκη στο σπίτι που έμεναν στην Κυψέλη.Η 29χρονη μητέρα του αγοριού οδηγήθηκε το πρωί στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της για την δολοφονία του γιου της, ενώ χθες το βράδυ είχε οδηγηθεί στην Εισαγγελία και ο 33χρονος σύντροφος...

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού θα οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες στην 12η Τακτική Ανακρίτρια το ζευγάρι που σκότωσε τον 7χρονο γιο της γυναίκας πριν πέντε χρόνια και να έκρυψαν το πτώμα σε εργαλειοθήκη στο σπίτι που έμεναν στην Κυψέλη.

Η 29χρονη μητέρα του αγοριού οδηγήθηκε το πρωί στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της για την δολοφονία του γιου της, ενώ χθες το βράδυ είχε οδηγηθεί στην Εισαγγελία και ο 33χρονος σύντροφος της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.