Γηροκομείο «κολαστήριο» στα Χανιά: Προφυλακιστέοι 4 από τους κατηγορούμενους! «Έβλεπες μόνο κόκαλα, είχε λιώσει το δέρμα της» – Σοκαριστικές μαρτυρίες (Video)

February 13, 2022


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά από τη μαραθώνια απολογία τους, τέσσερις από τους κατηγορουμένους για το γηροκομείο «κολαστήριο» στα Χανιά της Κρήτης. Ενώπιον ανακριτή παρουσιάστηκε η ιδιοκτήτρια, η κόρ…

...η της, αλλά και οι δύο γιατροί που εργάζονται εκεί, ένας γενικός ιατρός και ένας ψυχολόγος. Μετά το πέρας της διαδικασίας, αποφασίστηκε να πάρουν τον δρόμο για τις φυλακές. Σήμερα συνεχίζονται οι απολογίες για τους άλλους κατηγορουμένους.Σύμφωνα με το Mega, όλοι οι εμπλεκόμενοι...

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά από τη μαραθώνια απολογία τους, τέσσερις από τους κατηγορουμένους για το γηροκομείο «κολαστήριο» στα Χανιά της Κρήτης. Ενώπιον ανακριτή παρουσιάστηκε η ιδιοκτήτρια, η κόρη της, αλλά και οι δύο γιατροί που εργάζονται εκεί, ένας γενικός ιατρός και ένας ψυχολόγος. Μετά το πέρας της διαδικασίας, αποφασίστηκε να πάρουν τον δρόμο για τις φυλακές. Σήμερα συνεχίζονται οι απολογίες για τους άλλους κατηγορουμένους.

Σύμφωνα με το Mega, όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση καταγγέλλουν πως όλα είναι σκευωρία σε βάρος τους και δεν φέρουν καμία ευθύνη. Χαρακτηριστική είναι, άλλωστε, και η δήλωση που είχε κάνει το ίδιο μέσο η ιδιοκτήτρια προ μηνών, όταν ήταν σε εξέλιξη η έρευνα. «Θα απολογούμαι εγώ γιατί επέλεξε ο χάρος να τους πάρει;» είχε πει τον Απρίλιο.

Ο δικηγόρος της σημείωσε χθες πως «προσκομίστηκαν ικανά στοιχεία από την πλευρά της υπερασπίσεως για να ανατρέψουν πάρα πολλά στοιχεία του κατηγορητηρίου. Βρέθηκαν, επίσης, και τονίστηκαν αντιφάσεις και αοριστίες και ανεπάρκειες του κατηγορητηρίου σε πολλές περιπτώσεις που άλλα αναφέρονται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας και άλλα από τα ιατρικά περιστατικά».

«Προσκομίστηκαν και συγκεκριμένες ένορκες καταθέσεις που αναφέρουμε ποια άτομα πλησίαζαν συγκεκριμένους ανθρώπους προκειμένου να καταθέσουν κατά της μονάδας καθώς και δύο δικηγόρους Χανίων με οικονομικά ανταλλάγματα» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σημειώνεται πως κατά την προσέλευση των κατηγορουμένων στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων, συγγενείς θυμάτων αποδοκίμασαν τούς αποδοκίμασαν εντόνως, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση καθώς στον χώρο ήταν και υποστηρικτές τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.